Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Igre - Septembar / Oktobar

508 pregleda · 25 odgovora · otvorena 02.10.2011. u 14:51

Pozdrav svima.

Pošto nema uopšte aktivne teme koje je adekvatna ovom podforumu, niti ćemo ikad imati, red bi bio da makar jednom u mjesec dana dignem one koji se žele informisati u vezi igara, kako onih nadolazećih, tako i onih koje su donedavno izašle.

Slijedi kratak opis "bitnih" igara koje su izašle, i one koje će izaći u skoroj budućnosti :

Fifa Soccer 2012

Novo fantastično izdanje Fife, donedavno je izašlo, koje će vas vjerujem iznenaditi, kao i svi prethodni dijelovi koje je EA SPORTS izdao.

Da li će parirati, ili čak skinuti sa trona PES, ako je uopšte bio na tronu, vi odlučite .

Worms Ultimate Mayhem

Kao svaki worms, vjerujem da ćete i ovaj uveliko iznenaditi i razveseliti. Koliko sam mogao vidjeti, ne zauzima puno, svega 1.5 GB, tako da ćete za kratko vrijeme moći zaigrati "crviće"

Driver: San Francisco

Ništa puno o ovoj igri ne preostaje pričati, nego isprobajte, pa procjenite .

Također, jedna bitna napomena jeste da sljedeće sedmice, tj. vjerovatno za par dana izlazi dugo najavljivana igra :

Rage

Prema kritikama, igra bi trebala biti više nego zadovoljavajuća, te vam preporučujem da isprobate naravno kada izađe na tržište .

Još bi napomenuo, da oni koji nisu, skinu par igara koje su izašli u proteklih mjesec dana :

Pro Evolution Soccer 2012
F1 2011
Dead Island
Warhammer 40K Space Marine
The Cursed Crusade

I još pokoji novi naslov.

Uživajte, ako imate pitanja obratite se TitaniuM-u koji zna uveliko više od mene, i koji vas može uputiti, te koji je vjerovatno probao većinu ( ako ne i sve ) navedene igre.

jucer uzeo fifu 2012, karina cista.. grafika ista kao u fifi 1998 -.- nigdje veze face :S
PES puno bolji od Fife
Frisk je napisao/la:
PES puno bolji od Fife
Zavisi kako kome, koliko sam čuo, puno realističnija je nova Fifa od PES -a, al' opet, sve je do ukusa, i do toga kako je neko navikao na određeni tip igre ...
Skinut cu Fifu, ali prvo San Francisco.

I sad izlazi NBA 2k12, to se mora igrati :D
PES Rules, fifa down po meni =D
Radujem se ovom Driver-u

Nadam se da ce biti dobro 8-)

PES i Fifu gore dole i neigram nesto puno sportskih igrica
pajamastyle je napisao/la:
NAPOMENA:
Za kraj mjeseca Batman Arkham City WHEEEEEW!!!
Ne znam jesi li čuo, ali odgođen je za PC, a ja druge konzole nemam, tako da NO BATMAN za PC igrače, barem ne uskoro ...
sto se tiche PC-a ..dobija PES ... ali na PS3 .. sigurno FIFA.. pokazat ce i recenzije..
PES PES PES. To je dovoljno reći.
Čuo sam da će Rage bit pravo je***a igra, treba malo pc popravit pa da je instaliram.
Još samo oko mjesec dana dok ne izađe igra koja će preuzeti apsolutni primat što se tiče gaminga, na svim platformama...

.

Vjerovatno cu se ovoj igri obradovati višestruko više od donedavno najdraže vijesti koju sam čuo (i vidio). Slike Scarlett Johansson kao od majke rođene...
Vala mogao si se potrudit pa pogledaj igre koje jos izlaze a Fifa ti je izasla kumaro i Driver je odavno izasao . Mogao si navesti Battlefield koji sad izlazi ili Bat Arkham City koju jedva cekam da zaigram :)
Uvijek sam vise volio PES nego FIFU ali eto raja kazu da je dobra pa cu je uzet u narednih nekoliko dana da probam ako nista .. al ipak PES je PES ...
Aldin je napisao/la:
Vala mogao si se potrudit pa pogledaj igre koje jos izlaze a Fifa ti je izasla kumaro i Driver je odavno izasao . Mogao si navesti Battlefield koji sad izlazi ili Bat Arkham City koju jedva cekam da zaigram
1. Išao sam na igre koje su izašle prije mjesec dana, i igre koje će izađi naredne sedmice, a ne kao battlefield koji će izaći za 3-4 sedmice, kontaš ?

2.Batman A:C izlazi samo za konzole, a ja se baziram na PC igrače, a verzija za PC je odgođena, tako da tu nisam imao šta pisati.

Al' eto, napiši ti temu, nek moju obrišu, ti sastavi igre koje izlaze, i to je to .
Pa da ovo sam i ocekivao, milion komentara pes>>fifa, ali sta ces takvi smo ti mi, niko nece ni da proba fifu, jer je fifa oduvijek bila sinonim za sranje na pc-u, te svake godine sve vise i vise pljuju po njoj, ljudi probajte fifu 12, prelistajte strane forume, recenzije, pogledajte odusvljenja na fifu, a pljuvanja na pes..

inace, mislim da ce BF3 donijeti revoluciju u gaming, te da ce konacno razbiti COD, iako ce ofc biti djecice kojima je BF pretezak..
gamer_exq je napisao/la:
Ne znam jesi li čuo, ali odgođen je za PC, a ja druge konzole nemam, tako da NO BATMAN za PC igrače, barem ne uskoro ...
Trebao izaći 21. a sada izlazi 28. oktobra, dok za konzole izlazi 18.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.