Treba mi pomoc oko instaliranja patcha za pes 2012 . Treba mi patch za grbove i ostalo onaj osnovni patch ali nmg nikako da ga nadjem.Pokusavao sam ali kad god instaliram patch izbaci mi onaj error kao da nije krekovan a u patchu nema kreka ...probao sam par patcheva i onaj sa pes edita ali ne moze. Jedino ako ima neka fora da treba redom patcheve inst ili tako nesto . Ako neko zna nesto neka mi pomogne . Hvala
Diskusija
Zaključana
Patch Za PES 2012
154 pregleda · 6 odgovora · otvorena 07.11.2011. u 19:18
Samo da ga stavim na NET v1.3 peach imaš sve reprezentacije Njemacka 1 i 2 liga i dosta toga stadioni svašta nešta 
http://www.megaupload.com/?d=0R5KEAEW
Kad ga skineš extract file na ekran pa pokreneš pa ga install dje ti je igra i kad ga instaliraš vidjećeš novu ikonu Crvena-Crna boja piše PES to pokreneš i ideš start patch i više ne pokreceš preko one stare ikone pes nego preko ove nove ako pokreneš preko stare sve ces zezanuti pa ces morati opet instal

http://www.megaupload.com/?d=0R5KEAEW
Kad ga skineš extract file na ekran pa pokreneš pa ga install dje ti je igra i kad ga instaliraš vidjećeš novu ikonu Crvena-Crna boja piše PES to pokreneš i ideš start patch i više ne pokreceš preko one stare ikone pes nego preko ove nove ako pokreneš preko stare sve ces zezanuti pa ces morati opet instal
Post dobio aplauz od DrawN
Ok Hvala na odg.Kada ce otprilike to biti odradjeno? posto sam malo nestrpljiv
Eto ti na PM
meni se isto treba samo sa pes 2011 pa ako neko ima patch za grbove dresove transfere ... 
ali da ne izbacuje onaj error kada odaberem bilo koji tim
(da ne otvaram novu temu)

ali da ne izbacuje onaj error kada odaberem bilo koji tim

(da ne otvaram novu temu)
Ovako, imam i ja jedno pitanje.
Da ne otvaram bezveze temu,
Ima li iko da zna za PES 2012 patch da ima Premier Liga BiH.
Npr; Sarajevo, Zeljo, Borac, Siroki i ostalo..
Unaprijed HVALA!
Da ne otvaram bezveze temu,
Ima li iko da zna za PES 2012 patch da ima Premier Liga BiH.
Npr; Sarajevo, Zeljo, Borac, Siroki i ostalo..
Unaprijed HVALA!
Ovaj je dobio šta je tražio. VI ostali malo proguglajte, download pacth bla bla"
Malo se snađite, ne mora sve zdravo za gotovo.
Malo se snađite, ne mora sve zdravo za gotovo.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.