Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

WoW private server - Trazim developere i testere(hrvatski!)

89 pregleda · 1 odgovor · otvorena 29.09.2011. u 08:30

Ovako: buduci da sam u emulaciji vec 3 godine, mislim osnovati svoj server. Ili samo repack koji ce neko drugi hostat. Naime, taj server bi trebao biti ROLEPLAY sa questovima bez ubijanja i na HRVATSKOM jeziku. To znaci da cemo prevesti skoro sve spellove, talente, questove i iteme na hrvatski. Sad da objasnim ovaj ROLEPLAY dio.
Naime, roleplay je igra za zabavu (bez ubijanja i to). Vec sam napravio jedan labirint u kojem dobijete quest i moratge ga proci te turn inate quest na kraju. Dobijete 1 emblem koji ce biti kao "currency" na serveru. Takodjer sam napravio i jedan underwater quest chain sa istrazivanjem neke podmorske kuce. Planiram jos puno questova (barem 100 u bar 15 razlicitih zona). Trazim iskusne developere (kasinje cu ih testirat), koji barem malo znaju programski jezik LUA i uredjivati MySql bazu pomocu navicata, mysqla ili bilo kojeg editora. Moraju biti mastoviti, strpljivi i spremni na timski rad. Znanje bilo kojeg drugog programskog jezika vam je bonus(LUA je svejedno obavezna, barem osnove). Javite mi se porukom!
Inače ne odobravam teme o private serverima, ali ovo izgleda interesantno.

lock / PM.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.