Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW - TBC

146 pregleda · 5 odgovora · otvorena 09.10.2011. u 22:18

Eh ovako , uhvatila me nostalgija za BCom i ja ga instaliram danas

Zanima me koji je najbolji TBC server da rade sve instance BT & SWP svaki koji sam našao je PVP server , zanimaju me više PVE serveri.

Hvala (:
Last-wow definitivno. Sve instance rade , bg sistemi etc. Ja upravo igram malo , upravo me kao sto i ti kazes uhvatila nostalgija , kako sam prestao retaila Javi se kad dodjes
Imaš brate smolderforge što jes jest baziran je kao pvp server al sve instance dungeoni rade savrseno i u svakom trenutku mozes naci raid. Ja igram na njemu i pre zadovoljan sam. Ako imas pitanja pm gb
Mc_Johnny je napisao/la:
Imaš brate smolderforge što jes jest baziran je kao pvp server al sve instance dungeoni rade savrseno i u svakom trenutku mozes naci raid. Ja igram na njemu i pre zadovoljan sam. Ako imas pitanja pm gb
Probao sam ne sviđa mi se jer nije baš tako kako ti kažeš server je totalno baziran na PVPu i 95% igrača su PVP al hvala.
ALEJANDROO je napisao/la:
Last-wow definitivno. Sve instance rade , bg sistemi etc. Ja upravo igram malo , upravo me kao sto i ti kazes uhvatila nostalgija , kako sam prestao retaila :) Javi se kad dodjes ;) :-*
Lastwow o.O sve instance rade hahahaha tu brate nerade spellovi ne instance...Igrao sam tu 2 godine sve znam ;)
Pusti se molim te lastwowa! ko ce se levelovati na tbcu!!!
bolje joinaj fun server trekster-wow.com. imam shamana i item koji sam osvojio na turniru. ima oko 200 300 ljudi uvijek online i ima eventa non stop

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.