Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW-Gem(socketi)

193 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.11.2011. u 00:13

Pozzz narode imam jednu nadoumicu oko gemova pa bi mi trebala pomoc od onih koji su iskusni sa WoW!
igram na piratskom serveru(privatnom molten)
i sad me zanima posto sam uzeo Discipline Priest za pvp,pa ne znam koje gemove da stavljati!
preporucite?
ps:ja sam stavljao 10 spirit+10 resilience ali neki govore da treba i haste i spell P i milion drugacijih
Prvo procitaj knjigu o WoW-u, pa onda igraj ga :) xD ! :D

Post dobio šamar od NIKOLAAAa

Koji je to patch, jer čini mi se nije CATA.

Mix spirit>resi>haste šta već, v3tr0x je igrao priest u wotlk ja mislim pa pitaj ga 
Nikola je napisao/la:
Koji je to patch, jer čini mi se nije CATA.

Mix spirit>resi>haste šta već, v3tr0x je igrao priest u wotlk ja mislim pa pitaj ga :D
3.3.5 je patch.

@ On topic

Za Dpriesta su ti najvažniji spell power i resi,a spirit ili haste rating uzmi kao sporedne,mada mislim da je bolje spirit.(Ja sam uzimao spell power,resi i spirit i bio je veoma dobar priest za arene ili bg,rijetko kad mu mane može nestati-naravno ako se čuvaš mana burnova).

Haste rating i nije toliko važan jer dpriest većinom ima instant spell castove-jedino je važan za greater heal(mada njega rijetko upotrijebim) i mana burn(možeš nadoknaditi sa onim mana burn talentom koji ti smanji spell cast za 1 sekundu).

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

Spell Power
Ressilience
Spirit
j0ker je napisao/la:
Spell Power
Ressilience
Spirit
+1 Spell Power resistance. Dunno sto ce ti Spirit.
Bigbangg je napisao/la:
hvala!!!zanima me zato sto brzo ginem zato me interesuje
[Mystic King's Amber] +20 Resilience
PvP ili PvE ganjas ?

Izvini nisam vidio da si napisao da je PVP , onda samo trazis gemove za ressilence i spell power ! Spirit ti ne treba 
Kukkii je napisao/la:
+1 Spell Power resistance. Dunno sto ce ti Spirit.
baš me zanima kako ćeš healat protiv 2 heavy dps-a svo vrijeme sa malim spiritom :r

resilience, spirit, spell power. Meni je resilience primarni spirit i spell power balansirano uzmem tj jednako u socketima
Zavisi i od setupa koji mislis igrati (ako je arena u pitanju).

Za vecinu fast paced setupa (RMP, na primjer) haste je najbolji moguchi stat koji mozes uzet. spell power/haste te pure haste gemovi su dobar izbor.

Ali ako zelis da budes gay te hoces da igras 2xhealer/warrior, dk ili lock, gemat ces gear high regen (mp5 te spirit itemi).

Naravno prioriteti su ti uvijek hit i spell pen cap. Sa back enchantom, i 2 gema (ako me pamcenje sluzi) trebao bi imati dovoljno penetrationa. Hit mozes preko offseta uzet.

Mixaj, probaj sve pa vidi sta tebi najbolje lezi.

@Mc_Johnny; Rupture je strasan talent ukoliko se pravilno koristi.

Post dobio aplauz od NIKOLAAAa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.