Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MMORPG free preporuka

150 pregleda · 11 odgovora · otvorena 27.06.2012. u 12:37

Pozz raja sa gejmersa...

Mozete li mi preporuciti neku dobru MMORPG free igru...? :D

Po mogucnosti da najvise slici WOW-u
Najbolja je wow i nijedna joj ne moze ni prici. Igrao sam mnoge i probaj Cabal Online.

Molten je najbolji i imas jos mali milion servera samo kucaj na google. Al uglavnom igrao sam free i pay2play razlika je ogromna. Od raje , od questova , od bosseva , od oprema i svega. Free je uglavonm bugan do bola , zato je i molten najbolji free. Ali eto .
Headmyster je napisao/la:
Najbolja je wow i nijedna joj ne moze ni prici. Igrao sam mnoge i probaj Cabal Online.

Molten je najbolji i imas jos mali milion servera samo kucaj na google. Al uglavnom igrao sam free i pay2play razlika je ogromna. Od raje , od questova , od bosseva , od oprema i svega. Free je uglavonm bugan do bola , zato je i molten najbolji free. Ali eto .
Kad smo vec kod WOW-a kako igrati free?

Imao sam molten al jel ima neki drugi jos?
CeMa je napisao/la:
Kad smo vec kod WOW-a kako igrati free?

Imao sam molten al jel ima neki drugi jos?
Imas milion privatnih servera...
Cabal online ja msm da joj wow nije do nogu, jaci su skilovi , odredjeni za svakog chara itd itd 
Rekoše ti ljudi. Cabal online.

Skillovi prejako odrađeni. Ne znam ima li igra da su bolji skillovi. Grafika je srednja jer datira još od 2005.

Za bilo kakvu vrstu pomoći za ovu igru, samo mi se javi.
Aion ?
Ma WoW brate. 

Ako imas externi HDD , nadjemo se mi, ja ti prebacim WoW cataclysm i igras na privatnim serverima. 
Javi ako hoces.

Pozdrav !
Cabal, Aion, Silkroad i imas ovu browser MMORPG igru Call of Thrones, samo se registrujes i igras preko browsera bez nekih downloada ili necega, odlicna stvar 
http://www.4story.co.uk puno naših, drama !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.