Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Kako oprati podlogu.

393 pregleda · 21 odgovor · otvorena 28.09.2011. u 17:42

Pozdrav svima,kupio ss qck mini prije nekoliko dana i malo mi ima prašine na njoj i nije se sasvim skroz ispravila,e sad kako i čime da je operem,i kako da je ispravim,šta ste vi radili ?
Mokra krpa ?

Ideš kružnim podezima. Ako si gledao Karate Kid .

Znaći kružni podezi najbolji. :P
Ma kakv prati sto je prljavija to je bolja :D Ako bas oces ubaci u ves masinu sa garderobom ...
Sjecam se jednom da je quell, napisao da je svoju podlogu stavio u masinu i da je bila ko NOVA, bez ikakvih poslijedica :D
Pa neće joj ništa biti. Uzmi vlažnu maramicu ako ti je toliko draga i fino obrišeš, a da je ispraviš, staviš je malo pod koju knjigu i ćao. 

Edit: Haj recite onom hariiisu da napravi TUT kako oprati podlogu, hahahahahah
DrawN je napisao/la:
Pa neće joj ništa biti. Uzmi vlažnu maramicu ako ti je toliko draga i fino obrišeš, a da je ispraviš, staviš je malo pod koju knjigu i ćao. 

Edit: Haj recite onom hariiisu da napravi TUT kako oprati podlogu, hahahahahah
a ako mu je manje draga? 
Aj nek neko napravi TUT, neznam ja ovo sjebo sam podlogu ja stavio tipsa na nju sad nemogu očistit :/

Navlazis vodom i laganim pokretima ruke gore -dole , ljevo-desno par puta ...predjes suhom krpom i bude ko nova .
Staviš u kadu, sapuna ili nekog šampona na sunđer, pokvasiš podlogu tušem, trljaš malo, sapereš i staviš da se osuši  To radim već 3 godine i bez ikakvih problema 
operi je slobodno ja sam svoju opro ko nova samo je na otkuhavanje stavi  :)
Pribor :Lavor, mlaka voda i sapun.
Postupak: Lavor nanupimo mlakom vodom,ubacimo podlogu, nasapunjamo je i onda je istrljamo rukom, zatim je isperemo i ostavimo da se susi par sati, nakon susenja stavimo je na radni sto, upalis CS , uletis na neki server, nakon 20 minuta igre izadjes sa servera tuzan jer nisi ranio nikog 

Zasto ? Zato sto nema veze postupak pranja podloge sa skillom :S

Prao je rucno ili u masini isti ti je djavo 
Nebi ti bas preporucio da je peres u ves masini - deterdzenti za ves su dosta jaki, ako se pere na vecim temperaturama mogu se pojedini slojevi odvojiti. Najbolje nekim blagim sapunom / samponom malo istrljas, isperes mlakom vodom i obrises 
pa zar si toliko mutav da neznas podloge oprati? da i za to moras dizat temu HAHA.
Bolje uzmes dobro dobro debele rukavice i onda odes do prvog super marketa uzmes malo solne kisaline i trljaj po podlozi ali lagano da ona so izjede sve i vices ako je bila crna bit ce bijela :D

Post dobio šamar od pN

Ja sam po svojoj SS QcK Heavy proso rakiju, ostale bijele fleke, hitno stavio pod tuš mlake vode , očistio i pustio da se osuši.
Danas sve u redu .

I da, ne znam šta ćeš ispravljati ? Ako je pereš dok je u "prirodnom" položaju i sušiš tako.
Znam ja oprat podlogu,ali neznam smije li se kvasiti oće li se oštetiti i to.
Hvala na savjetima. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.