Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kako ocistiti podlogu?

142 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.08.2010. u 17:04

Pozdrav momci, imam jedno pitanje, posto mi je podloga puno prljava, zelio bih je ocistiti a neznam cime smijem a cime nesmije.. imam Steelseries Fnatic edition podlogu, pa ako neko zna kako da je samo precistim ? Hoce voda smetati ili necim drugim?

I da neotvaram drugu temu, ako neko moze da mi nabroji par igara kao nfs serijali ili nesto drugo, vezano za auta i tuning ...

Hvala unaprijed puno!
Mozes sa spuzvicom. Pokvasi je i slobodno opleti. Ja sam svoju Qpad prao u ves masini. Jednom u praoni i pod mini washom. xD
Da ne otvaram i ja temu , bas me zanima isto , kako ocistiti podlogu 
Što se tiče podloge, uzmi krpu, namoči je malo vodom (ne previše) i prebriši je dobro, zatim je opet prebriši suhom krpom da se brže osuši.
Jarane ja sam svoju stavlju u masinu i hopa bude ko nova !
A kad nisam imo vremena uzmem neku kripicu malo je pokvasim i prebrisem samo !
Ima kod mene jaran razer mantis i ja slučajno bio polio vodu po njoj,a još je bila malo i prljava,kad lik ode u wc,ja reko šta ćeš to:kad lola ubaci je pod tuš,dubinsko pranje i ništa osušio je fenom i to je to.Bgm.Poooz
Ja sam prije mantis u veš mašini prao 

Ko nov izađe xD

Al sada heavy, lagano krpom 
Ja uzmem ono sranje za prozore i opletem kasnije krpu pod vodu i dobro "isterem" 
oj teme, plač? Kako ne možeš "skontati" kako ćeš očistiti podlogu ? pokvasiš krpu i prebrišeš, il je operi u veš mašina, pa šta bude xD

ja uzmem svoju pa je klepam os stol, spadne prašina, onda malo ručicom nježno, usnicama i ko nova..
Ocisti je vodom i sapunom.

Osusi je fenom ili je ostavi da se sama susi ili je izlozi na striku neka se osusi pomocu sunca.
Krpa + voda + malo sapuna [ tako ja nekad  ] .

Jednostavno uzmi krpu, namoci malo u vodu, uzmi podlogu, obrisi je fino . Nakon toga ostavi malo da se osusi i to je to. Ne moze ti nista bit' podlozi tj. ne mozes je ostetit.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.