Zdravo (:
Znam da je bilo par tema u vezi ovoga ali opet evo zelim da kazem. Iako su stavili znaci entr. lvl 5 u bih dota room situacija samo malo bolja,bar meni tako ,nemozes vise game.a napraviti kao treba ,vecina ih liva taman poceli igrati ,onda se switcha 452389 puta i na kraju svi livaju sto su ostali jer vide na nemaju sanse ... i tako ti ja reko odo sad u evropu ,udjem ti ja u room reko valjda ce bolje igrati nego u bih ,kad ono jos gore ,nije proslo 13 minuTa mi dobili game ,oni samo pisu : ''wtf too strong'' ,ali makar ne livaju.
Na kraju mi dobijemo i ja sad da vidim bas levele od protivnika kad ono veci od mog (naravno level nemora nista da znaci)
,i stacu izadjem dopizdilo mi vise. Jos jedno znaci mi ide na zivce je to da udju neki ''likovi'' u npr. Europe DotA room i naprave game tamo Mirana wars i ta sranja ,al staces im...
Nisam ni ja neki pr0 ,i jasno mi je da sam i ja nekada bio noob i takodje ucio ali sam gledao ,pratio svoje igrace i odma cim sam usao rekao da sam pocetnik itd. i onda fajn covjek ti ne j**e sve po spisku nego ti govori greske i naucis se ,a ne ide ko gluho krme po sumi i namjerno ih fidaa, eto vasa iskustva i komentar , jos se zahvaljujem sto ste procitali jer je text malo podug ,, cao@@
Znam da je bilo par tema u vezi ovoga ali opet evo zelim da kazem. Iako su stavili znaci entr. lvl 5 u bih dota room situacija samo malo bolja,bar meni tako ,nemozes vise game.a napraviti kao treba ,vecina ih liva taman poceli igrati ,onda se switcha 452389 puta i na kraju svi livaju sto su ostali jer vide na nemaju sanse ... i tako ti ja reko odo sad u evropu ,udjem ti ja u room reko valjda ce bolje igrati nego u bih ,kad ono jos gore ,nije proslo 13 minuTa mi dobili game ,oni samo pisu : ''wtf too strong'' ,ali makar ne livaju.
Na kraju mi dobijemo i ja sad da vidim bas levele od protivnika kad ono veci od mog (naravno level nemora nista da znaci)
,i stacu izadjem dopizdilo mi vise. Jos jedno znaci mi ide na zivce je to da udju neki ''likovi'' u npr. Europe DotA room i naprave game tamo Mirana wars i ta sranja ,al staces im... Nisam ni ja neki pr0 ,i jasno mi je da sam i ja nekada bio noob i takodje ucio ali sam gledao ,pratio svoje igrace i odma cim sam usao rekao da sam pocetnik itd. i onda fajn covjek ti ne j**e sve po spisku nego ti govori greske i naucis se ,a ne ide ko gluho krme po sumi i namjerno ih fidaa, eto vasa iskustva i komentar , jos se zahvaljujem sto ste procitali jer je text malo podug ,, cao@@
i realno da ti kazem, ne shvatam ga
ti hoces da kazes kako su sve losiji igraci u roomovima, a ja ti fino kazem idi u HLR i vidi jesu li tamo losi svi ? imas mnoga rijesenja za taj tvoj problem...