Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crazy noobs in rooms

286 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.09.2011. u 14:13

Zdravo (:

Znam da je bilo par tema u vezi ovoga ali opet evo zelim da kazem. Iako su stavili znaci entr. lvl 5 u bih dota room situacija samo malo bolja,bar meni tako ,nemozes vise game.a napraviti kao treba ,vecina ih liva taman poceli igrati ,onda se switcha 452389 puta i na kraju svi livaju sto su ostali jer vide na nemaju sanse ... i tako ti ja reko odo sad u evropu ,udjem ti ja u room reko valjda ce bolje igrati nego u bih ,kad ono jos gore ,nije proslo 13 minuTa mi dobili game ,oni samo pisu : ''wtf too strong'' ,ali makar ne livaju.
Na kraju mi dobijemo i ja sad da vidim bas levele od protivnika kad ono veci od mog (naravno level nemora nista da znaci)  :|,i stacu izadjem dopizdilo mi vise. Jos jedno znaci mi ide na zivce je to da udju neki ''likovi'' u npr. Europe DotA room i naprave game tamo Mirana wars i ta sranja ,al staces im...

Nisam ni ja neki pr0 ,i jasno mi je da sam i ja nekada bio noob i takodje ucio ali sam gledao ,pratio svoje igrace i odma cim sam usao rekao da sam pocetnik itd. i onda fajn covjek ti ne j**e sve po spisku nego ti govori greske i naucis se ,a ne ide ko gluho krme po sumi i namjerno ih fidaa, eto vasa iskustva i komentar , jos se zahvaljujem sto ste procitali jer je text malo podug ,, cao@@
cro 1 najbolja soba je**s bih

Post dobio šamar od 100kaa

U tome sto je sve vise losijih igraca u roomovima
Ham13 je napisao/la:
U tome sto je sve vise losijih igraca u roomovima
i ti sad ko neki strajk vodis ? da postanu bolji igraci ? ides fino u HLR i tamo vidi jel valjaju 
Lockerz je napisao/la:
i ti sad ko neki strajk vodis ? da postanu bolji igraci ? ides fino u HLR i tamo vidi jel valjaju ;)
Prvo procitaj post pa se onda javi :
Jednostavno pubovi , osim privatnih , nikada nisu valjali . Ti mozda znas malo bolje od tih noobova igrati , ali ocito nedovoljno dobro da bi te ljudi pozivali u "known" gameove
Ham13 je napisao/la:
pa procito sam ?  i realno da ti kazem, ne shvatam ga  ti hoces da kazes kako su sve losiji igraci u roomovima, a ja ti fino kazem idi u HLR i vidi jesu li tamo losi svi ? imas mnoga rijesenja za taj tvoj problem...
Ham13 je napisao/la:
Eh buraz, dota je zavrsila svoje... skini LoL upadni sa nama na teamspeak i da sibamo 
Ne znam imas par solucija:
1. Probaj igrat u cro1, tamo su malo pristojniji gameovi ali nista pretjerano
2. Probaj HLRove, ali po mogucnosti 1 i 2 ili
3. Skini neki drugi client tipa Darer ili RGC (konkretno bih ti preporucio Darer od ova 2) to ako bas zelis igrat public, ako mozes naci 4 covjeka da ce igrat s tobom, vozi clanwar room i igrajte, peace.
javi se meni, dat cu ti listu hostova gdje se igraju dobri gameovi + igraj poslije 21:00 kad djeca moraju leci

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.