Pozz ,ovako ,pitam se stace sad biti so onom dotom ''obicnom'' tj.mapa poslije ovog Dota2 ,hocel se i dalje igrati il polahko slabit ,?
Diskusija
Sta sad sa dotom?
239 pregleda · 11 odgovora · otvorena 29.08.2011. u 16:25
Msm da ce dota ostati klasik koji ce svi igrati, ali DotA 2 ce se igrati, bit ce veliki boom na pocetq ♥
Vjerovatno ce ZNATNO oslabiti igranje Dote... U naletu LoLa, afere oko mape Dominion za LoL, a i evo sada Dote 2... Sumnjam da ce biti mjesta za Dotu 1 da tu nesto parira spomenutim igrama... Naravno, igrat ce se i to, ali barem ce izgubiti 40% popularnosti... najmanje.
Pa bit ce jos uvijek relativno igrana dok DotA 2 ne izadje iz beta-e.
steta velika sto bizzard nije prihvatio da radi sa icefrogom
ovo ce samo unistit dota scenu dobrim dijelom
ovo ce samo unistit dota scenu dobrim dijelom
Iskreno mislim da ce se igrati i dalje ali znatno manje, ipak bit ce onih koji ce ostati vjerni obicnoj doti i igrati je a i bit ce onih koji ce preci logicno na dotu 2, a sada i ova nova igrica Smite izlazi tako da dota 1 nema nekih velikih izgleda 8-)
e: ovaj iznad mene: Blizzard ima svoju dotu
ShOoRtY je napisao/la:
Iskreno mislim da ce se igrati i dalje ali znatno manje, ipak bit ce onih koji ce ostati vjerni obicnoj doti i igrati je a i bit ce onih koji ce preci logicno na dotu 2, a sada i ova nova igrica Smite izlazi tako da dota 1 nema nekih velikih izgleda 

Ham13 je napisao/la:
Ma qme bmk iskreno za dotu2 ja cu igrati Original! ,a sto se tice Blizzard dote to su oni c/p od icefroga ,ja bi ih tuzio da su meni tako ,al et ...
Ham13 je napisao/la:
Ma qme bmk iskreno za dotu2 ja cu igrati Original! ,a sto se tice Blizzard dote to su oni c/p od icefroga ,ja bi ih tuzio da su meni tako ,al et ...
Dota ce biti update-ova sve dok nju bude igrao dovoljan broj igraca, kada igranje i koristenje Dote dodje to minimuma prestat ce se update-ovati...
Ako mene pitas ko nastavi igrat dotu 1 kad izadje 2 je malouman...i naravno LoL ftw
Slabi ste mi...
Nista od toga ba Icefrog je rekao da ce DOTU mapu praviti sve dok bude ljudi da je igra, al nece on imati mogucnosti sa wc3 dotom ko sto ce imati dota2, a samo ce jade ostati na DOTI !
Nista od toga ba Icefrog je rekao da ce DOTU mapu praviti sve dok bude ljudi da je igra, al nece on imati mogucnosti sa wc3 dotom ko sto ce imati dota2, a samo ce jade ostati na DOTI !
hhaha.. jednom sam davno livao ovaj forum zbog takvih glupih postova evo sad moram opet ..
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.