Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DOTA 2 in-game

260 pregleda · 17 odgovora · otvorena 14.08.2011. u 13:56

Meni se uopšte nesviđa, nije to to. Ne razumijem ni što pokušavaju napraviti regame nečega što je je***o savršeno, kao i CS 1.6, pointless je. Al' eto, bit' će igrivo sigurno.
Mume je napisao/la:
Preprejako . . .
Savršeno? Hahahahahaha, get real.

@tema
Nije mi se do sad sviđala ova igra, al' sam prije par minuta ugledao te SS-ove i igraću je 100%.
Nah, LoL+HoN+DotA interface.
Ne sviđa mi se po ss-ovima ni sekunde, ali eto, sačekat ću neki video ili nešto da vidim ...
Znaci meni se nije nes svidilio na prvi pogled, al kad sam malo bolje pregledao SS-te vidim te je odlicno. Svidja mi se drama, jedva cekam. Za 3 dana pocinje ! =D
P.S. Mana bars su samo za prijatelje i health bars je uradjeno kao u LoL-u svakih 200 hp-a, po 1 ovaj zeleni bar ! ;)
Koliko su pričali o dotA 2 kontao sam da će zvonit' , ali nisam nešto iznenadjen standardno.
NIKOLAAAa je napisao/la:
Koliko su pričali o dotA 2 kontao sam da će zvonit' , ali nisam nešto iznenadjen standardno.
Ova igrica sto "ne zvoni" ce odrat ostale MOBA-e ! ;)
Zbog ovoga se ne vrijedi prebacivati sa LoL-a ili HoN-a. Na prvi pogled mi je samo još jedna kopija -_-
risk je napisao/la:
Zbog ovoga se ne vrijedi prebacivati sa LoL-a ili HoN-a. Na prvi pogled mi je samo još jedna kopija -_-
Djes ti kopirao? Sta ba pricas nebuloze cuj kopija, a DOTA ti je orginal momcino LoL i HoN I ROTT i RotI je sve kopija DOTA-e. Ovo je upgrade orginala ! :S
EDIT: ev ga jos !
_PsiHoloG_ je napisao/la:
Djes ti kopirao? Sta ba pricas nebuloze cuj kopija, a DOTA ti je orginal momcino LoL i HoN I ROTT i RotI je sve kopija DOTA-e. Ovo je upgrade orginala ! :S
EDIT: ev ga jos !
Može se reći i da je LoL upgrade orginala, jer koliko znam jedan od kreatora DotA-e je radio na pravljenju LoL-a (Guinsoo). Zato kažem da se ne vrijedi prebacivati sa LoL-a ako DotA 2 neće donijeti ništa zanimljiviji gameplay.
risk je napisao/la:
Može se reći i da je LoL upgrade orginala, jer koliko znam jedan od kreatora DotA-e je radio na pravljenju LoL-a (Guinsoo). Zato kažem da se ne vrijedi prebacivati sa LoL-a ako DotA 2 neće donijeti ništa zanimljiviji gameplay.
A jesil ti mozda igrao tu DOTU? Dosadni spellovi, vise heroja ima iste spellove, kopije spellova sa laddera, kad je dosao Icefrog doslo je 5 medju top-pick heroja : Never, Shaker, Tiny, Axe i nez jos 1. Molio bih da neko ko samo zna stvari sa foruma sto pisu hateri ne pise ovdje bez dokaza. A LoL upgrade bez Deny-a? Svi pisu da je LoL igra za noobve i pocetnike ( bez uvrede, igram i ja LoL-a, al DOTA je iznad nje za klasu) !
_PsiHoloG_ je napisao/la:
A jesil ti mozda igrao tu DOTU? Dosadni spellovi, vise heroja ima iste spellove, kopije spellova sa laddera, kad je dosao Icefrog doslo je 5 medju top-pick heroja : Never, Shaker, Tiny, Axe i nez jos 1. Molio bih da neko ko samo zna stvari sa foruma sto pisu hateri ne pise ovdje bez dokaza. A LoL upgrade bez Deny-a? Svi pisu da je LoL igra za noobve i pocetnike ( bez uvrede, igram i ja LoL-a, al DOTA je iznad nje za klasu) !
Orginal je orginal i uvijek će ostati najbolji, ali LoL je dobio na popularnosti zbog inovacija koje je uveo. Uzeo je elemente WoW-a i Dote i napravio jednu od najpopularnijih igara danas Deny se može uvesti kad god Riot to poželi, ali igrica je ionako zanimljiva bez deny-a
risk je napisao/la:
Orginal je orginal i uvijek će ostati najbolji, ali LoL je dobio na popularnosti zbog inovacija koje je uveo. Uzeo je elemente WoW-a i Dote i napravio jednu od najpopularnijih igara danas :) Deny se može uvesti kad god Riot to poželi, ali igrica je ionako zanimljiva bez deny-a :)
Ovo postujem :)
Ziva istina, od slova do slova. Neg mi dignu zivac vako kad pocnu pricat da je DOTA nes kopirala neku od MOBA igrica, a ona je jedina koja nista nije uzela od ostalih .. :D
Ne cini se lose iako je sad sve nesto na isti fazon, ponestalo svima ideja
Nevera su sj*bali da valja :S Dobro ostalo
Kao sto momak gore rece nisam nesto puno odusevljen po ss-ovima valjda ce gameplay biti bolji

ako nista ipak se trebao Valve drzati svog fps stila jer ove igre nisu za njih 8-)
ti ss-ovi su od prije 4 mj samo da znate
i nemojte puno falit LOL svaki koji je igrao dotu preko 2-3 god. zna da taj lol nema blage veze sa dotom i balansom osim sto se igra 5v5 i slicna je mapa a usr*n gameplay i grafika djelimicno
DOTA2 ce vjerovatno biti top 1 igra 2012.god
zna valve usta ulaze ..valjda 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.