Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Obavjestenje! Pazi vamo

1.633 pregleda · 34 odgovora · otvorena 06.01.2007. u 09:54

Posto medju nasim cijenjenim korisnicima postoji prilicna masa debila kojima se ne svidja odabir slika sedmice a meni se ne svidja sto nemaju sta pametnije napisati od: "bezze", "ne valja", "sranje" ti isti ce od danas pa nadalje i ubuduce biti banovani.

Ako ste vec ograniceni pa niste u stanju da date neki normalan komentar onda ga nemojte ni davati, ako nekog ovo vrijedja, zaista mi je zao te bi istog molio da se javi ili na ovaj topic ili meni na pm/gb pa da mu urucimo jednu lijepu novogodisnju nagradu.

Usput apeliram na administratore da se pridrzavaju ovoga, jer od ovoga sajta bi se trebao praviti normalan community a ne uteciste za djecu pobjeglu sa velikog odmora.

Hvala, maes ispred sebe samog. Zelim vam ugodan boravak na ovim stranicama.
vrlo zanimljiva vijest ovu stvar se trebalo odavno uvesti prema tome dobra odluka administratora
pa wala to je tacno maes ako nemas neki pametan komentar ne pisi i sve ce biti ok wala a to nabijanje komentara spam i ta sranja to samo nervira ljude a ovdje je 40% mozda i vise djece ispod 15 god i samo bezveze krvare citavu koncepciju potrala svojim nedoraslim komentarima da ne pricam o temama

Pozdrav @ ArcHaban!
A da se skroz ukinu komentari ?
Onda ne bi bilo ovih problema ...
Slika je tu da bi unijela neku dozu humora , a sad , jesu li komentari potrebni ne znam ...
Upravu je maes u potpunosti.Stvarno ima mnogo djecice koji spamaju i bezze pisu gluposti jednostavno registrovali se da smetaju.Ovo je odavno trebalo uraditi i mislim ako se tako bude radilo da ce krenuti stvari nabolje.Ali bi se trebale i slike sedmice malo bolje birati jer nekad ZAISTA ima glupih slika...ali sve u svemu ovo je trebalo.poz
Cemu sve ovo ? Zasto jednostavno ne ukinete sliku sedmice ?
Nekontam sada s ovim sto ste vecina napisali maes je u pravu , zar se nista drugo nije moglo napisati ? zar " on " nije rekao da ce osobe koje budu pisale gluposti i osobe kojima ce se komentari svoditi na to : da je nesto bezveze , da je nesto glupo , da je nesto radjeno u phososhopu ... i tako te gluposti BITI BANOVANI , koji muski spolni organ imate pisati da je u pravu ? Nema logike .. vec samo jedan dublji korak u spamanje .

Sto se tice " njegove " ideje o nekom comunityu ... neznam mozda nekad za godinu , pa ceak i vise .. kada danasnja populacija odraste .. pa ce se neke stvari i moci mjenjati. Sve dok bude 80 % foruma djecica od 16 godina .. komentari se nece mjenjati jer su takvog mentaliteta " glupog " da nemogu napisati neki kvalitetan komenatar

Sto se tice t0g banovanja maes'e .. znas da ce se stvari promjeniti 0.01% ... jer vishe ovo nije stari portal gdije svu svi imali samo jedan IP , tako puknes ban po ip'u i prica je drugacija , sada ovde puknes ban , sutradan se ponovo reguje ... imas dosta primjera u banovanim korisnicima .. pa pogledaj da su to " skoro" sve iste osobe

Ovo nije ideja ovo je prijetnja ?

Nadam se da ces postici ono sto si zamislio : *
ma nista mi ne smeta licno osim debilnog komentara "slika bila
"
to treba, ne banovati, nego upucati odmah

jednostavno ukinte opciju komentarisanja slike i cao.
Od owih 8458 registrowanih na g.ba bar 8000 nea pojma zasto su registrowani.A sto se tice tih komentara slazem se sa tim
               NATE_DOGG je napisao/la:
tako je druze kazi im....ipak si ti admin ovde

istina
cool,ajde neka,bilo je i vrijeme s obzirom da komentari stvarno jesu debilni
S obzirom na obzir da je moj obzir obzirniji od vašeg obzira, vaš obzir ne dolazi u obzir.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.