Prije jedno 7 mijeseci sam dobio ovaj gore navedeni miš igrao sam s njim jedno mijesec i osjecao sam poteškoće kao da bježi miš. Sad me interesuje da li je moguć kvar u mišu il može biti zbog toga sto mi je podloga low. Ako jeste do podloge, svejedno imam u planu da je kupim, te me interesuje koja najbolje leži ovom mišu ?
Diskusija
Microsoft intelli 1.1
192 pregleda · 8 odgovora · otvorena 14.09.2011. u 22:31
Ovako, koristio sam dugo taj miš i nisu mi se dešavali takvi problemi. Meni je bio problem što mi odjednom sam skoči kada igram, nešto sa scrollom je problem. Takodje, taj problem je bio i mirofi i dući.
Ja sam igrao sa podlogama Mantis Speed, QCK FNATIC i GOLIATHUS CONTROL.
Najviše sam igrao sa Mantisom, ali pošto se on ne proizvodi uzmi QCK . =)
milje999 je napisao/la:
Ovako, koristio sam dugo taj miš i nisu mi se dešavali takvi problemi. Meni je bio problem što mi odjednom sam skoči kada igram, nešto sa scrollom je problem. Takodje, taj problem je bio i mirofi i dući.
gln je napisao/la:
E to se i meni desava zna i skočit sam !
neki intelli bug.
al ikari laser nema sanse da skace xD
gln je napisao/la:
E to se i meni desava zna i skočit sam !
Stvarno i dan danas nisam skontao zbog čega se to dešava. =)
Do podloge je naravno svaki optički miš stavi ga na nešto što je low (sto, podlogu koja mu ne odg etc...) neće funkcionisati kako treba ...
Primjer kod mene ikari optical stavi ga na sto bježi strelica po malo ,na podlogu ne bježi sve dobro ..
probaj uzeti neku speed podlogu i vidi
Primjer kod mene ikari optical stavi ga na sto bježi strelica po malo ,na podlogu ne bježi sve dobro ..
VoLtimaND je napisao/la:
Do podloge je naravno svaki optički miš stavi ga na nešto što je low (sto, podlogu koja mu ne odg etc...) neće funkcionisati kako treba ...
!
milje999 je napisao/la:
I meni se to dešavalo, ponekad, ali je u važnim trenutcima se dešavalo baš da skoči, ali nije mi to sad neki problem. Ugl ja msm da je to sa ovim novijim intelli 1.1, dok na onom starom bijelom i crnom starom nije mi se to dešavalo..
Pa koju god SSteleries kupiš svejedno je lijepe i glatke a od lijepog materijala.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.