Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mis : Intelli , MX , G400

370 pregleda · 20 odgovora · otvorena 14.09.2011. u 10:07

Pozdrav . Evo prodao sam svoj stari mis i za te pare hocu da kupim jedan od ova cetiri.
1. Intelli 1.1 SE (Ako se ima gdje naci nov? )
2. MX518
3. Intelli 3.0
4. Logitech G400

Koji je najbolji od ovih .
Mis mi treba prvenstveno za CS nista drugo .

~Hvala :)
Po meni mx518, evo imam ovaj jedan te isti vec 4. godina mu i sve funkcionise, za cs dusu dao
MX518 i 1.1a sam probao i po meni je bolji MX518.

Dok G400, nisam probao, ali sam čuo priče kako je on nasljednik G400.

evo imaš ovu temu, pa pogledaj =)

Moja preporuka ti je Steelseries Kinzu, ako imaš malu ruku, a ukoliko imaš veću MX518.
BARRBERA je napisao/la:
MX518 i 1.1a sam probao i po meni je bolji MX518.

Dok G400, nisam probao, ali sam čuo priče kako je on nasljednik G400.

evo imaš ovu temu, pa pogledaj =)

Moja preporuka ti je Steelseries Kinzu, ako imaš malu ruku, a ukoliko imaš veću MX518.
On je nasljednik MX518 ;) .

mis je super, tako da MX518 postaje neisplativ, skuplji je par maraka, a G400 ima nekoliko prednosti.
bolje glajdove , vise dpi.......
i noviji je.
inteli ima inteli bug, ako ti je skok nastiman na scroll ponekad skace sam i to moze dobro zasmetati.
sto se tice mx-a dosta je dobar mis ali prvo ga isprobaj jer on il ti odlicno odgovara ili ti nikako ne odgovara.
za logitech neznam al nisam ljubitelj pozz
c0ax je napisao/la:
inteli ima inteli bug, ako ti je skok nastiman na scroll ponekad skace sam i to moze dobro zasmetati.
sto se tice mx-a dosta je dobar mis ali prvo ga isprobaj jer on il ti odlicno odgovara ili ti nikako ne odgovara.
za logitech neznam al nisam ljubitelj pozz
+1
to sa intelijem mi se desavalo kad sam ga koristio

mis je neunistiv poslije 6 godina rikno :(
Ma Inteli 1.1A najjaci mis uvjek bio i ostao
Inteli što se tiče cs-a.
A ma uzmi onaj sto ti se najvise svidja, posto su svi ti misevi odlicni i kvalitetni...
Ovi sto ti preporucuju, to ko da gledam svako ima taj mis sto preporucuje i misli da je the best, svako ima svoj ukus, dakle koji god da uzmes neces se zeznut.
Mx Najbolji.

p.s : ja imam intel samo neradi neznam sta mu je,ako zelis poklonit cu ti ga pa vidi,nisam ga ja ni otvarao ni nista-jednostavno neznam sta mu je
Mx je po meni bolji mada sad većina kaže kako je G400 bolji od Mx-a.
ako vec trazis novo a dobro idi na pik.ba... vidjeo sam koliko se sjecam neki lik prodaje Xai za 50-60 km.. on ti je ovako ko inteli za ruku a boli je X puta
imam intelli 1.1 mis nije nesto posebno al extra uklapa u ruku.

I usuput koja bi mi podloga mogla odgovarat za ovog misa ?
Ako nadjes inteli uzmi inteli ako ne uzmi MX ...
U Bihacu nigdje nema kupit Intelli 1.1a, misa sam imao 4 godine i kusur, odlican.... Tek mi se sad sj***bao,... Prekida, pali/gasi se... Otisao kabal :(

Da ne otvaram novu temu, Ima li gdje u Sarajevu kupiti Microsoft Intelli 1.1a ili Microsoft Habu...?

Hvala x)
mx518 je predobar mozda ima malo problem s kablom al uvjek imas garanciju :P... znaci mis samo taki joj da imas STS qck heavy GORIIIIIII :D al kad vec kaztu da je g400 nasljednik mx moze samo biti bolji pa probaj njega :D
goldeN_ je napisao/la:
imam intelli 1.1 mis nije nesto posebno al extra uklapa u ruku.

I usuput koja bi mi podloga mogla odgovarat za ovog misa ?
Moja preporuka SteelSeries Kinzu ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.