Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Problem sa Steelseries Kinzu

159 pregleda · 7 odgovora · otvorena 13.10.2011. u 20:58

- Dobro veče gameri,

kao što u naslovu piše, imam problem sa Steelseries Kinzu.

- Prilikom igranja CS u nekim trenutcima miš mi zastane kao da kabal ne radi. Međutim, kada surfam netom nemam nikakvih problema.

- Sad ne znam da li je to do fps-a u CS-u? Ili je do miša?

- Konfiguracija :
AMD Athlon XP 2600+
1.50GB RAM
ATI RADEON HD2600 512MB

Do sada sam igrao na ovakvoj konfiguraciji i nije bilo problema, sve do prošle sedmice, kada je došlo do zastoja tj. miš se ne pomjeri na 1-2s

- I da, podloga je Steelseries QCK Heavy
Puhni u laser možda se prašine nakupilo , probaj kabal zamijenit , a možda ti je otišao laser
riime je napisao/la:
Puhni u laser možda se prašine nakupilo , probaj kabal zamijenit , a možda ti je otišao laser
Kako bolan ne razmisljas kad pises post. Jel vidis da mu mis radi kad sufra netom da je sve reggee , samo kad igra cs-a ili cega vec onda stop. Kake' veze ima puhanje u laser ?
riime je napisao/la:
Ja fkt ne znam koji je ovo xai ili kinzu mis kojem ode laser. Nešta im se čudno dešava ja sam morao xai mjenjat zbog tih sranja. Jednostavno probaj zamjeniti kabal ako ne mogne otišao ti je laser(kao i meni ) i moras kupiti novi mis.
Nemoj igrati CS-a , problem rijesen !!!
SanChy je napisao/la:
Nemoj igrati CS-a , problem rijesen !!!
+1

lol ftw
fensy je napisao/la:
Kako bolan ne razmisljas kad pises post. Jel vidis da mu mis radi kad sufra netom da je sve reggee , samo kad igra cs-a ili cega vec onda stop. Kake' veze ima puhanje u laser ?
Pa bolan jel to nešto ukucao u konzolu da mu štopa miš ? Do čega će biti ?

@ abble : Ma brate sve kinezi

ontopic : probaj promjeniti USB Port uštekaj negdje drugo.
- Molim vas nemojte pisati razne gluposti tipa : igraj lol, nemoj Cs. Smatram da sam dovoljno zreo da mogu sam odlučiti šta da igram, a šta ne.

- Pokušao sam sve, ali sve je bilo bezuspješno.
- U sredu, kada se vratim sa ex, reinstalirati ću sistem, pa ćemo vidjeti šta će biti. =)

Ugl. Hvala svima na trudu . =) A ovima što pišu bezpotrebne komentare : "Izdrž'o je Mujo i gore" =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.