Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Admin Problem

278 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.09.2011. u 00:47

Pozdrav :)
Znaci kako naziv teme kaze imam problema sa adminom na svom serveru.
Pokrenuo sam server preko onog Dedicated Server-a, i sad nest pokusavam, instaliro sam amx i sve normala, ubacio sam admina sve kako treba ali kad kucam u konzolu setinfo _pw ....... udjem u server nista ne ocitava, kao da sam obicni igrac, a na onom starom p47 gdje dodje Dedicated Server tu mi sve normalno radi admin i sve je ok, a ovamo na p48 nece. :(
Ako neko zna u cemu je problem nek pomogne, nemam nicim da vas pocastim, da imam sigurno bi dao :)
Hvala unaprijed ;)
Al si objasnio drama, Jel pokusavas dici server na p47 ili p48?
Da li zelis da igras lana, ili sa nekim prijateljem na netu?
Ako zelis na netu moras imati dual protocol da bi mogli drugovi uci da se ne smaras koji je kod njih protocol. Imas dosta tutova, vidi da li si fino kod pw i nicka kod "" ostavio razmak zna se desit kad kucas nick da nekad odvojis npr " nick" ili pw provjeri.
eX_SnoW je napisao/la:
Al si objasnio drama, Jel pokusavas dici server na p47 ili p48?
Da li zelis da igras lana, ili sa nekim prijateljem na netu?
Ako zelis na netu moras imati dual protocol da bi mogli drugovi uci da se ne smaras koji je kod njih protocol. Imas dosta tutova, vidi da li si fino kod pw i nicka kod "" ostavio razmak zna se desit kad kucas nick da nekad odvojis npr " nick" ili pw provjeri.
Pokrenuo sam server kako bih igrao sa prijateljem na netu, a sto se tice protokola moze i na jednom i na drugom jer sam instalirao neki program, oko pw-a i nika je sve u redu i sve sam provjerio 1337 puta, moj problem je to sto mi admin na p47 radi, a na p48 neradi :|
Riki_VO je napisao/la:
Pokrenuo sam server kako bih igrao sa prijateljem na netu, a sto se tice protokola moze i na jednom i na drugom jer sam instalirao neki program, oko pw-a i nika je sve u redu i sve sam provjerio 1337 puta, moj problem je to sto mi admin na p47 radi, a na p48 neradi :|
Neznam do cega ti je, a sa kojeg dizes server? p47 ili p48?

Post dobio šamar od Gazmeister

Riki_VO je napisao/la:
ako hočeš da igraš 1 v 1 otiđi na gamehosting i iznajmi server na 1 h , dobit ćeš rcon i sve.
probaj preko Console
amx_addadmin "ime" "abcdefghijkmnopqrstu" "pw " "name "
npr: amx_addadmin "marko" "abcdefghijkmnopqrstu" "marko123" "name" (ovako bi slicno trebalo da izgreda ;)
GL ;)

Post dobio aplauz od Gazmeister

Pa istaliraj obicni cs sto moras igrati na kbg jedino ako igras live mecheve :D

Mora da nisi dobro amxx instalirao il' nisi fino admina dodao, pokušaj ovak'o;

Cstrike>>Addons>>Amxmodx>>Configs>>Users.ini

U novi red dodaj,

"tvojnik" "tvojpw" "abcdefghijklmnopqrstu" "ab"

il' na steam

"tvojstim_0:0:6156165" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "ce"

Što se tiče amxxa, ne znam ako ovo ne pomogne amxx nije dobro instaliran, sretno

Post dobio aplauz od Gazmeister

pa jesil na p 47 il p48 nap. dedicated?

xaxa je napisao/la:
probaj preko Console
amx_addadmin "ime" "abcdefghijkmnopqrstu" "pw " "name "
npr: amx_addadmin "marko" "abcdefghijkmnopqrstu" "marko123" "name" (ovako bi slicno trebalo da izgreda ;)
GL ;)
E to je to :)
Hvala brate puno, et ako neki admin vidi nek ti da aplauz, jos jednom hvala ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.