Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Admin na CW serveru - Problem

250 pregleda · 9 odgovora · otvorena 09.09.2011. u 00:25

Pozdrav svima

Sad mi daje prijatelj admina na CW serveru. I da mi nick i pw,i ukucam u konzolu setinfo fino (setinfo _pw lozinka) i opet ne mogu uci na server s tim nickom.

pw je točan.
samo mi izbaci ono "
Kicked :"You have no entry to the server..."

Neki prijedlog?
hvala unaprijed
Ukoliko si 100 % tačan pw stavio reci jeranu da ti obriše admina i opet doda. Nešto se tako i kod nas bilo zabagovalo bio problem sa Zopetom

Post dobio aplauz od Zhak

je napisao/la:
Ukoliko si 100 % tačan pw stavio reci jeranu da ti obriše admina i opet doda. Nešto se tako i kod nas bilo zabagovalo bio problem sa Zopetom
Prvo mi je bio na Steam ID-u admin,onda nisam mogao uci na server tj. kucam točan pw neće da uđe.A kad skine pw mogu ući i radi admin > Poslije sam mu rekao da mi skine taj i stavi na nick i pw,a sad ne mogu opet uci.Dakle skidao mi je admina i opet stavljao 

@MARIO - qme koji dio "pw je točan" nisi razumio?
Techeran je napisao/la:
Prvo mi je bio na Steam ID-u admin,onda nisam mogao uci na server tj. kucam točan pw neće da uđe.A kad skine pw mogu ući i radi admin > Poslije sam mu rekao da mi skine taj i stavi na nick i pw,a sad ne mogu opet uci.Dakle skidao mi je admina i opet stavljao :-(

@MARIO - qme koji dio "pw je točan" nisi razumio?
Nešto je do njega "nick" "password" "flavogi" "ab" - ako je u pitanju nick. Ako fuli jedan razmak ništa od admina
kucaj ovako

setinfo _pw "password"

obavezno koristi navodnike i moci ce 
Semirn je napisao/la:
kucaj ovako

setinfo _pw "password"

obavezno koristi navodnike i moci ce 
Opet isto 
je napisao/la:
Koliko sam onda psovo imam admina nmg da udjem na server ... FUJ 

Meni Ado novog admina napravio moze to ti je neki bug nesto ..

Post dobio šamar od Gazmeister

je napisao/la:
Da poradiš na gramatičkim greškama prije postanja???

Post dobio šamar od Gazmeister

Bola reci tome prijatelju , nek ti skine admina i ponovno ti stavi :) I nek pazi na navodnike i ta sranja :=)
je napisao/la:
Može bit' al malo sutra :P. To je bug do cfga, idi u config.cfg i nađi setinfo _pw i nek izbriše tu liniju jer je vjerovatno u configu već integrisan neki pw, pa ne prima nove, 100% do toga, 1000 slučajeva bilo.

@Dzavidenko: Jel pitao momak koji se subflagovi stavljaju za steam a koji za nik? Ne piši ono što ne znaš, možeš radit' za 10 papya al' i dalje sam za cs ja BABO za sve vas ;)

Post dobio aplauz od Gazmeister

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.