Vidio sam u Adinim pravilima da se treba post na temi editovati, ali kako ovi admini zakljucavaju teme od mixa, morao sam dici novu.
Par igraca su trazili demo pa evo da postavim, odnosi se na ovaj mix.
Ko bude gledao demo neka obrati paznju na psovke i prozivanja ne smao mene vec i ostalih igraca. Onaj neki "ilee" 25rundi je samo psovao, ne znam kako je mogao igrati koliko je kucao psovki, a i abblle samo psovao i prozivao. Ne znam kakvi su oni admini, napravis par kilova i 25rundi te prozivaju i psuju ti od sestre do familije.
Pa eto ako moze da admin koji bude gledao demo pogleda i to prozivanje i flejmanje i da kazni te botove.
Evo prvi half (12:3) - OVDJE DEMO DOWNLOAD
Drugi half cu po potrebi sutra upload, jer mi je slab upload pravo.
Par igraca su trazili demo pa evo da postavim, odnosi se na ovaj mix.
Ko bude gledao demo neka obrati paznju na psovke i prozivanja ne smao mene vec i ostalih igraca. Onaj neki "ilee" 25rundi je samo psovao, ne znam kako je mogao igrati koliko je kucao psovki, a i abblle samo psovao i prozivao. Ne znam kakvi su oni admini, napravis par kilova i 25rundi te prozivaju i psuju ti od sestre do familije.
Pa eto ako moze da admin koji bude gledao demo pogleda i to prozivanje i flejmanje i da kazni te botove.
Drugi half cu po potrebi sutra upload, jer mi je slab upload pravo.