Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 20 bodova

Facebook Game Invite

309 pregleda · 8 odgovora · otvorena 03.09.2011. u 22:49

Pozdrav !
Kratko i jasno ! Treba mi neko poslati invite za sljedecu igru : Weeds Social . Znaci meni ni mojim prijateljima nikom nece da otvori igru , a ovom jaranu oce jer mu je neko poslao invite a on je trenutno na moru . Znaci nek mi se javi na PM ili ovdje onaj kome ova igra radi , da mu dam svoje ime da me add i posalje invite .

Hvala ♥

Ne mogu jednostavno igrat jer nemam 18god faakk . A tamo u opcijama se ne moze promjeniti bugano mi nesto :(

Hvala svima ali ovo cemo ponistit ♥
Use of app "Weeds Social Club" has been restricted

Mozda nije dozvoljeno maloljetnicima.
iMZ je napisao/la:
Use of app "Weeds Social Club" has been restricted

Mozda nije dozvoljeno maloljetnicima. :r
Zato i govorim . Invite se mora poslat ko igra vec , da bi radila :)
railer je napisao/la:
daj mi svoj fb eo ja cu te inv
Haj i mene
Ja
Ne mora ti niko poslat invite, evo ja sam sada promjenio datum rođenja i normalno mi je ušlo
eldaR je napisao/la:
Ne mora ti niko poslat invite, evo ja sam sada promjenio datum rođenja i normalno mi je ušlo :)
Problem je ja nmg promjeniti datum rodjenja nikako , izbacuje kao da se javim nekoj podrsci za korisnike ? Imas sve bodove od mene ako ovo skontas :)
Aldin je napisao/la:
Problem je ja nmg promjeniti datum rodjenja nikako , izbacuje kao da se javim nekoj podrsci za korisnike ? Imas sve bodove od mene ako ovo skontas
Hajd javi mi se na fb sredit ćemo to, hajd pa bit' će edit šta smo uradili.
Ako ti invite može pomoći, poslat ću ti ga i ja, prethodno mi samo pošalji facebook profile u PP. Baš otvaram igru, da vidim na šta liči.

HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

do sad najgotivnija stvar na facebooku, ko igra, neka se javi da ga addam :$

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.