Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Facebook slike

281 pregled · 9 odgovora · otvorena 14.12.2011. u 11:40

Zdravo.Prije nekih 1 mj mi je neko provalio fejs i sve slike izbrisao a imao sam bas dobrih slika(te se slike slikaju nedom u zivotu )
i sad me zanima kako mogu da vratim te slike na fb ili da ih skinem na komp.

Ako bude potrebno dat cu i bobe.
Ne vjerujem da postoji način , jer ti neće povjerovati da ti je neko hakovao fb i samo slike pobrisao. Slike nisu nešta važno. Tako da ne vjerujem da će ti vratiti . Btw. Možda ti je treba sadašnja obrisala slike bivše, ili bivša obrisala sadašnje itd.
abblle je napisao/la:
Ne vjerujem da postoji način , jer ti neće povjerovati da ti je neko hakovao fb i samo slike pobrisao. Slike nisu nešta važno. Tako da ne vjerujem da će ti vratiti . Btw. Možda ti je treba sadašnja obrisala slike bivše, ili bivša obrisala sadašnje itd.
Hhahaha ma nije
A kako cu kontaktirati fb
_Kemo_ je napisao/la:
Hhahaha ma nije
A kako cu kontaktirati fb
Pa imaš
http://www.facebook.com/help/?ref=drop
Preko supporta

Post dobio aplauz od Limmaa

Ma čak i da ih kontaktiraš teško da ti odgovore.
Zato postoji facebook backup koga uradiš svakih nekoliko dana pa nek ti briše onda do prekosutra.
Hoće ako uslikaš putovnicu ili osobnu kartu...mislim da hoće...
E brate vidi imao si 2 opcije

U setings imas tamo da skines file sa za svoj fb i u tom filu su ti slike,komentari i sve zivo.

E sad posto si ti obrisao to trazi od Fb support da ti posalje taj file u njemu ti je sve. A mozes i da trazi na papiru tj. oni ti posalju preko 700-800 stranica sa svim tvojim radnjama na fb tj. kada si like neku stranicu i slicno.

znaci za ovo 1.

Ides account setings:

Pri dnu vidis Download a copy of you Facebook data :

Onda ti pise Get copy ja mislim i onda kada pritisnes cekas odredjen period :

Eto nadam se da sam nesto pomogo !!

Post dobio aplauz od Limmaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.