Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PROB] FaceBook

349 pregleda · 19 odgovora · otvorena 16.10.2011. u 23:08

Imam problem, ali neznam ima li rješenja....
Mijenjao sam 'ime' na fejsu 10 puta, i sada nemožeš više (10 je max). Pitanje je može li se ovo restart (da šaljem poruku tamo u facebook support?) ili novi profil praviti?

HVALA!
Ako posaljes poruku fb supportu i zatrazis da ponovo mozes vratiti pravo ime pitanje je kako ces im objasniti razlog zasto si do sada mjenjao 10 puta ime ( mi znamo,zajebavao si se,znaju i oni , hoce li ti upalit da im prospes suplju to je na tebi).
Pokusaj nista te ne kosta..mada 80% sam siguran da ti slijedi novi acc.

Gl.

Edit: Da,taj email
synL je napisao/la:
Ako posaljes poruku fb supportu i zatrazis da ponovo mozes vratiti pravo ime pitanje je kako ces im objasniti razlog zasto si do sada mjenjao 10 puta ime ( mi znamo,zajebavao si se,znaju i oni , hoce li ti upalit da im prospes suplju to je na tebi).

Gl.

ovaj mejl: [email uklonjen]

EDIT:
@Nermin

puno?
synL je napisao/la:

Gl.

ajde ako moze i ja imam taj problem na koji mail da se obratimo ...
Daj ako moze mail ili link neki

EDIT:

Hvala ovom iznad

moze delete post !!
TomY je napisao/la:

EDIT:
@Nermin

puno?
Ma de ba ti misliš da će i pročitati tvoj mail to niko ne čita šta misliš koliko ih ljudi kontaktira u 1 minuti ?
Nermin je napisao/la:
Ma de ba ti misliš da će i pročitati tvoj mail to niko ne čita šta misliš koliko ih ljudi kontaktira u 1 minuti ?
onda sam djaba slao ....
Mora postojati neki nacin neki kontakt jer dje cu ponovo acc praviti pa dodavati raju ... Vala to mi na kraj pameti ne pada ...
Kada mjenjaš ime i vise ti ne daju, imas opciju da odabereš jedno od starih imena koja si imao. Valjda tu imas pravo ime i prezime.
I meni se to desilo. Prvo uopste nisam mogao mijenjati, pa su mi omogucili da biram izmedju sadasnjeg i prethodnog i onda su nakon otprilike 2 mjeseca (mozda i vise) vratili mi opciju da potpuno promijenim ime.
Pa ako ti se da cekati...
Reci im da si slagiran
braoolyo je napisao/la:
I meni se to desilo. Prvo uopste nisam mogao mijenjati, pa su mi omogucili da biram izmedju sadasnjeg i prethodnog i onda su nakon otprilike 2 mjeseca (mozda i vise) vratili mi opciju da potpuno promijenim ime.
Pa ako ti se da cekati...
Meni je proslo 2 mjeseca pa nmgu jos mjenjari ime si siguran u ovo
Da nije vise da se nisi zezno ili fkt ce vrafiti tu opciju
Teško da će ti pročitati mejl jer dnevno dobiju 50k mejlova najmanje.Al eto probaj ako ti ne dođe ove sedmice ništa znači nisu ga ni pročitali.

gl
[email uklonjen] posalji im mail pa ako ti odgovore i sa negativnim odgovorom budi sretan jer dobivaju Bog zna koliko mailova za dan,cisto sumnjam da ce ti restartovati ali eto pokusaj.
TomY je napisao/la:

EDIT:
@Nermin

puno?
Pa majketi što ne staviš kakvu normalno ime, ime koje ti je u ličnoj karti a ne nekakve pokemone u imenu pominjati na fb.
AJdE je napisao/la:
Meni je proslo 2 mjeseca pa nmgu jos mjenjari ime si siguran u ovo
Da nije vise da se nisi zezno ili fkt ce vrafiti tu opciju
Pa kazem mozda i vise, nisam siguran, preko raspusta vrijeme brze prolazi pa mi se mozda ucinilo kao samo 2 mjeseca.
Znas li ti kolko fejs broji clanova.Dok tvoju poruku procitaju ..... I ja imam isti problem - nemogu da mjenjam ime jer sam 10 puta vec promjenio.
I ja sam imao isti problem , nisam mogo vise mjenjat tako da nemozes
10 je i više nego dovoljno, ne znam šta ste glumili swatkwe mawe po facebooku, to za mail sumnjam da će ti uspijet, pokušaj, nemaš šta izgubit.

Pravi novi profil, dodaj onu raju koju poznaješ i koja ti treba, uzobilji se i biće to dobro
I ja sam pokušavao ali ništa od toga.
I ja ne mogu sad prezime staviti
Sto ste svi idioti. Facebook je jedna od najvecih kompanija u svijetu i nema veze koliko mailova dobijaju na dan, oni ce sve to pregledati i odgovoriti. Eh sad mozda necete dobiti reply u roku od 1 min, ali pricekajte nedelja-dve i dobicete odgovor. Ti ljudi dobijaju platu tako sto odgovaraju na vasih mailova i pitanja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.