Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Telefon. Prijedlozi.

288 pregleda · 20 odgovora · otvorena 31.08.2011. u 22:35

Zdravo svima. Prvo bih svima od srca da Bajram cestitam. I naravno novu skolsku godinu ♥..

Uglavnom zelim da kupim novi mobitel. I gledao sam samsung 5620 monte. Eh on je 200 Km ? Ispravite me ako grijesim. I trazim jos dobrih mobitela cijena 200-350 km ♥
i ja razmisljam o kupovini novog moba.

NOKIA E52 > 330KM
NOKIA E71 > 330KM
Samsung S8000 > 295KM

ta tri imam u vidu, pa ti preporucujem da izaberes.

a ako je neko imao ove mobove mozel par komentara o njima
Imam trenutno samsung s8000 i vjeruj mi, sve riječi su suvišne, prejak mobitel. Ima sve što ti treba.
- 8gb memorija.
- 800 MHz procesor
- 512 mb rama
- Sve moguće kodekse, ima čak i Divx možeš gledati.
- 5 mpx kamera
- Wi Fi
- 16 miliona boja (prejak ekran znači gori )
- Šta ti treba više?
Ja ti predlažem Nokiu 6220 ili LG Viewty Snap, strašni mobiteli
moj najbolji frend ima taj monte shit boli glava jarane,sporo ko tuta,touch je dobar ali nazalost ne pomaze to nista kad telefon nema operativnog sistema pa je sporrrr katastrofa,plus microfon mu ku**u nevalja eeej kad te lik zove uvijek neko odjekivanje i neka sranja a momak telefon uzeo nov Allaha mi
zajebi ti to i trazi sebi kakav lijep smartphone sta ces bacat pare na java telefone?
preporucio bi ti rado 3gs ali posto ti je budzet mizeran onda uzmi barem xperiu x8 il htc wildfire tak nesto druze nemoj samo bacat pare na symbiane i ostale glupe telefone kao sto ovaj gore ima npr s8000 i to hvali nidje veze majke mi
iPh0ne_FAN je napisao/la:
moj najbolji frend ima taj monte shit boli glava jarane,sporo ko tuta,touch je dobar ali nazalost ne pomaze to nista kad telefon nema operativnog sistema pa je sporrrr katastrofa,plus microfon mu ku**u nevalja eeej kad te lik zove uvijek neko odjekivanje i neka sranja a momak telefon uzeo nov Allaha mi
zajebi ti to i trazi sebi kakav lijep smartphone sta ces bacat pare na java telefone?
preporucio bi ti rado 3gs ali posto ti je budzet mizeran onda uzmi barem xperiu x8 il htc wildfire tak nesto druze nemoj samo bacat pare na symbiane i ostale glupe telefone kao sto ovaj gore ima npr s8000 i to hvali nidje veze majke mi
Ti brate veze nemaš, koristiš taj je***i iphone i zaluđen si sa njim.
BudalaS je napisao/la:
nokia 3210
Ukrade mi slova sa tastature

nije 200-300 km al prodam ti ga za 250 brat bratu

Post dobio šamar od aTiLa

Msen je napisao/la:

nije 200-300 km al prodam ti ga za 250 brat bratu :)
Imao. I pogledaj samsunga ispod 300 km. Ti meni to prodajes 250. -.-
Ja bi ti preporucio HTC Wildfire. Sestra ga moja i ma i mogu ti reci da je za te pare odlican telefon. Kapacitivni touchscreen, radi odlicno, ima 4 tipke na dodir + opticki trackpad.
528 mhz procesor sto je sasvim dovoljno.
Jest da ima rezoluciju 240 x 320 na 3.2 inch-a ali se i ne primjeti toliko.
Veliki plus je Andorid, sto znaci da ces imati veeeliki broj aplikacija za njega.

Ako budes uzimao neki telefon na dodir, obavezno trazi kapacitivni touchscreen (ogromna razlika u odnosu na one rezistivne screenove)
SE Speria X10 mini pro oko 350KM ja uzeo nedavno prezadovoljan ima Android fina kamera Wlan tastatura jedino sto mi se bilo tesko privis na ekran posto je malo malen a tač je prejeben mnogo je precizan.
Imam Nokiu E71, i telefon j**e. Nemam ti više ništa za reći.
miron je napisao/la:
SE Speria X10 mini pro oko 350KM ja uzeo nedavno prezadovoljan ima Android fina kamera Wlan tastatura jedino sto mi se bilo tesko privis na ekran posto je malo malen a tač je prejeben mnogo je precizan.
GEY telefon hahahahh kad vidim muskarca koji nosi x10 mini ili mini pro ahahhahahah xD

Post dobio šamar od aTiLa

Uzmi neku nokiu brate

ili uzmi Sony Ericsson P1 ja ga imam

do sada po meni nije bilo boljeg mobitela
po meni uzmi p1

hajd vozdrra
GEY telefon hahahahh kad vidim muskarca koji nosi x10 mini ili mini pro ahahhahahah xD
A cek ti si fensi ako imas iPhone? Iskreno mi je iPhone jedan od jacih fonova ali kad vidim seljaka poput tebe da ga nosi i u pola grada ide i tipka po njemu pa majke mi nabio bu mu ga u dupe sa sve opremom.

Telefon i nacin njegovog koristenja mnogo govori o covjeku.
miron je napisao/la:
A cek ti si fensi ako imas iPhone? Iskreno mi je iPhone jedan od jacih fonova ali kad vidim seljaka poput tebe da ga nosi i u pola grada ide i tipka po njemu pa majke mi nabio bu mu ga u dupe sa sve opremom.

Telefon i nacin njegovog koristenja mnogo govori o covjeku.
ne koristim iphone uopce sto je fensi druze,da budemo iskreni ljudi kad vide tu jabuku neznaju ni sta je to,barem sam primjetio u tesnju ljudi slabo znaju i sta je iphone,ono pitjau me koji je to telefon,kazem iphone oni opet pa jel to samsung ---___--- ono sta bi im covjek heheh a i ako tipkam tipkam zbog razloga da odg curi valjda il sta ja znam
meni je taj telefon mocan zbog svojih mogucnosti,appova tweakova itd,ono bas ima APP za svaki vrag ;D jarane ustekam siberije u telefon i lgenem na krevet pustim film na kompu a zvuk ide preko iphona u sluse pa koja je to moćaaa 9-)
a x10 MINI je zenski telefon to se zna jarane velika x10ka je za kuronje OK al mini i mini pro su zenski,malo pogledaj reklamu od x10 mini i bit ce ti jasno
ne koristim iphone uopce sto je fensi druze,da budemo iskreni ljudi kad vide tu jabuku neznaju ni sta je to,barem sam primjetio u tesnju ljudi slabo znaju i sta je iphone,ono pitjau me koji je to telefon,kazem iphone oni opet pa jel to samsung ---___--- ono sta bi im covjek heheh a i ako tipkam tipkam zbog razloga da odg curi valjda il sta ja znam
meni je taj telefon mocan zbog svojih mogucnosti,appova tweakova itd,ono bas ima APP za svaki vrag ;D jarane ustekam siberije u telefon i lgenem na krevet pustim film na kompu a zvuk ide preko iphona u sluse pa koja je to moćaaa 9-)
a x10 MINI je zenski telefon to se zna jarane velika x10ka je za kuronje OK al mini i mini pro su zenski,malo pogledaj reklamu od x10 mini i bit ce ti jasno
Meni se fon svidja zbog androida i zbog je***e tastature, a ja ne volim velike telefone da sam htio uzeo bi sebi veliku x10 al koji ce mi ku**c, ovako mi je fora fon i jbg.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.