Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia n82 "izvanmrezno"

118 pregleda · 12 odgovora · otvorena 08.10.2011. u 18:55

say hello !!

Uzeo sam nokiu n82,nesto sam barko i sad nmg nikoga da zovem . kad ukucam neki broj pise mi "samo hitni pozivi" . gore na displayu pise "izvanmrezno" . Jel zna neko kako da stavim na normalu jer nmg nikoga da zovem.Pokusavao sam u opcijama trazio jedno pola sata ali nisam nasao. MObitel ima isti meni kao i : nokia n95 ,n73 , n81 i tako to. Bice i mala nagrada ako neko skonta
Iskljuci mobitel i kad se bude uključivo pitat će te nastaviti izvanmrežno paljenje i pritisni ne i to je to

@edit: Onda ti ne prepoznaje sim probaj prebaciti na neki drugi profil npr uobičajni onaj
Nermin je napisao/la:
Iskljuci mobitel i kad se bude uključivo pitat će te nastaviti izvanmrežno paljenje i pritisni ne i to je to

@edit: Onda ti ne prepoznaje sim probaj prebaciti na neki drugi profil npr uobičajni onaj
Nema Nermine to. Pokusavao sam,palio sam po 20 puta .. ali nista. Cak mi negdje kaze Ubaci Sim - a sim unutra.KOntam da nisam llijepo stavio,pogledam kad jesam sve je uredu.Na displayu pise "Izvanmrezno" i X nmg nikoga da zovem a mob mi upaljen
Ili ti je 'sjeban' SIM ili ono gdje se stavlja SIM, a druga opcija je da si u profilima stavio flight mode.
KRYSTAL je napisao/la:
Ili ti je 'sjeban' SIM ili ono gdje se stavlja SIM, a druga opcija je da si u profilima stavio flight mode.
pise :

opcenito
bez tona
sastanak
vani
pager
izvanmrezno

kad idem na opcenito ili bez tona .... pise mi "umetni sim" ali si je vec unutra . Jedino kad idem na ovo izvanmrezno kad kliknem : pise ukljucen nacin izvanmrezno ?
Ono gdje se stavlja sim nije 100% pokvarneo *
Vidi, ako ti fon kaže da ti nije umetnut SIM, onda sigurno nešto nevalja.. :/
Probaj format mislim reset to factory setings ako to nemoze ukucaj ovaj kod za reset *#7370# i yes samo da te napomenem izbisace ti sve kontakte i te stvari pa to spremi
Eh ovako posto znam kako ti je na tom mobitelu taj način "izvanmrezno" probaj pritisnuti ono # da ti prebaci u ono _"Bez zvuka" a probaj otici tamo u ono opcije na mobu i tamo mora biti ono za one načine i tu promjeni
f0rs1g je napisao/la:
Eh ovako posto znam kako ti je na tom mobitelu taj način "izvanmrezno" probaj pritisnuti ono # da ti prebaci u ono _"Bez zvuka" a probaj otici tamo u ono opcije na mobu i tamo mora biti ono za one načine i tu promjeni
Kada drzim # pise mi umetni sim. Nema u opcijama pokusavao sam
fensy je napisao/la:
Kada drzim # pise mi umetni sim. Nema u opcijama pokusavao sam
Eh probajj onaj mob spojiti sa kompom i onda reinstall software na mobitelu a ako ti to ne uspije ili ako to ne smijes uraditi odnesi ga u neki servis mobitela
*7780* - Hard restart.

Ako imas sta vazno , spasi. Pokusaj ga vratiti na tvornicke postavke.
f0rgY je napisao/la:
*7780* - Hard restart.

Ako imas sta vazno , spasi. Pokusaj ga vratiti na tvornicke postavke.
ovaj broj nevazi odnosno nemoze, vratio sam tvornicka podesavanja ali o5 nista .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.