Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Doboj @ CS 1.6 Turnir 4-5 Januar 2007.

2.786 pregleda · 23 odgovora · otvorena 03.01.2007. u 01:00

Kao prvo ,, molio bih administratore da ovu temu stave medju najzanimljive kako se ne bi izgubila.

Eh ovako, organizuje se veliki turnir u CS 1.6 u Doboju. Turnir ce se odrzati u igraonici "Manja" dana 4-5 Januar 2007. godine (cetvrtak, petak). Pozivam sve klanove sirom BiH da ucestvuju i podrze drugi ozbiljni dobojski CS turnir.

Ovaj datum smo stavili jer je nekako izmedju praznika i mislim da svako moze doci, naravno ako ima volje. Kad prodju praznici odose ljudi na skijanje itd itd... Ovako je najbolje. Neka se najbolji pokazu.
Ima mnogo najavljenih ekipa ali molio bih da sve prijavite na dole navedeni e-mail

Organizacija :

Konfiguracija kompjutera :
- 512 rama
- 6600 LE 256 MB PCI-express
- Celeron 2.56 GHz/64 bita
- ASRock (ploca) 775Dual-880pro

Sto se opreme tice, najbolje je da svako ponese svoju a ako nema nije problem naci cemo...

Mape su standardne :
- de_dust2
- de_nuke
- de_train
- de_inferno
- de_cbble

Pravila ce biti ESWC-ova. 10 kompujtera + server + hltv(druga prostorija, platno, projektor).
Naravno bice kao i prosli tour rostilj i bice mjesta za spavanje(ima mjesta za 40-60 igraca)... Rostilj, besplatni sokovi, cajevi, tople cokolade itd... Mnogo zabave...
Ocekujemo ekipe iz cijele BiH. Prosli put je doslo malo ekipa iz FBiH. Ocekujemo ovaj put vise. Podrzite ovaj turnir sa svojim prisustvom i ucescem. Znaci, ovaj turnir ce biti bolji od proslog sto se organizacije tice.

Uplata je 50KM po ekipi.
Nagrada za prvo mjesto je 70% a ostalo ide organizovanje i iznajmljivanje najbolje igraonice u Doboju.

MSNM za info :
- [email uklonjen] (Siletina)
- [email uklonjen] (Pablo Escobar)
- [email uklonjen] (F16HT3R)

E-MAIL za prijavu :
[email uklonjen]

Igraonica "Manja" se nalazi preko puta Zeljinog stadiona u naslelju Pijeskovi u Doboju.
Ocekujemo puno ekipa, vise nego na proslom touru(11 ekipa)...

Najavljene ekipe zasad su :

*KkA - Banjaluka
*eu4ia - Mostar/Sarajevo
*rofl - Gradiska
*syndrome - Sa svih strana
*raventeam - Doboj
*LP - Doboj
*divlja telad - Zvornik
*wns - Brčko
*m.team - Sarajevo
*Closer - Gracanica
*Disturbed - Mostar
*CTT - Sarajevo

+ 1 ekipa iz Tuzle josh...

eu4ia jeste li otkazali dolazak ili ?
Sry nemam bodova za edit...

Turnir pocinje u 9 sati ujutro. Ko moze neka stigne do 9 sati, ako ne moze neka pokusa doci sto ranije... Turnir ce vjerovatno trajati 2 dana a kao sto sam naveo za sve igrace turnira ima mjesta za spavanje. Bice rostilj, besplatno sokovi itd. itd... Dodjite da se zabavimo
joj ja bi doshao radi roshtilja,vidim djaba.........al nema veze,sretno svim igracima...fair play(smrt cheaterima)
ja naravno pjehe dolazim (nedam 3KM za autobusa )

Prosli put sam otisao kuci pjehe (8 kilometara) mogu i sada doci!

Sve u svemu bice ludilooo !

Dodjite u sto vecem broju!
Sve je ok... samo cu ti reci da je datum sranje ide se u skolu zadnja sedmice.. ocjene se popravljaju.. izostajes... mogli ste staviti subota nedjelja
Ovo je najjači turnir u BIH. Trebali ste malo ranije objaviti.
Vidjet cu da dodjemo, ali nista nije sigurno.
ako mi odemo u mostar eu4ia ostaje u mostaru hf
joj ja bi doshao radi roshtilja,vidim djaba.........al nema veze,sretno svim igracima...fair play(smrt cheaterima)
shenlong je napisao/la:

da rostilj zakon i pice hehehhe
KillaOR je napisao/la:
Ovo je najjači turnir u BIH. Trebali ste malo ranije objaviti.
Vidjet cu da dodjemo, ali nista nije sigurno. :\'(

Tema napisana prije 20 dana
http://gamers.ba/procitaj.php?id=13949&forum=3

samo ste se zagubila

Zadnji edit: 03.01.07 u 03:03:12

Datum je dobar jer bilo koji drugi ne odgovara...

Ko hoce neka dodje na turnir. Ko nece ne mora. Turnir ce biti bolji od proslog. Sto se mostara tice, mislim da je idiot onaj koji pravi turnir a ovaj je najavljen za ovaj datum... GL & HF
svaka cast na organizaciji ovakvih turnira... Steta sto smo ovako razdvojeni kilometrima
Malo datum ne valja, posto je u Mo veliki turnir 5.1
Neznam, vi to bolje znate sta je najbolje za vas...samo sumljam da ce itko iz Mo da ide gore...
U svakom slucaju HF, i sretno...
Lich. je napisao/la:
docu i ja stizem

Lich. is COMING!
al u ku**u

Smijem li starog povest 4self protection
Ako moze stari eto me
won.anDRey je napisao/la:
svaka cast na organizaciji ovakvih turnira... Steta sto smo ovako razdvojeni kilometrima

sta bi da zivis u USA ... izmedju 2 grada duplo od Neuma do Orasja

@mrsko mi tamo prijavljivati ekipu skupio sam neki mix doci cemo oko 10 nemozemo prije je**a radi se .... znaci iz Gr racunajte 2 ekipe
               mandA je napisao/la:
Neznam, vi to bolje znate sta je najbolje za vas...samo sumljam da ce itko iz Mo da ide gore...

kakav turnir ? gdje ? kad ? sta ? dolazim
mandA je napisao/la:

gdje je tur?dolazim u mo svakakao 5. pa da svratim ,u koliko pocinje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.