Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Doboj @ CS 1.6 Turnir 4-5 Januar 2007.

2.786 pregleda · 23 odgovora · otvorena 03.01.2007. u 01:00

Kao prvo ,, molio bih administratore da ovu temu stave medju najzanimljive kako se ne bi izgubila.

Eh ovako, organizuje se veliki turnir u CS 1.6 u Doboju. Turnir ce se odrzati u igraonici "Manja" dana 4-5 Januar 2007. godine (cetvrtak, petak). Pozivam sve klanove sirom BiH da ucestvuju i podrze drugi ozbiljni dobojski CS turnir.

Ovaj datum smo stavili jer je nekako izmedju praznika i mislim da svako moze doci, naravno ako ima volje. Kad prodju praznici odose ljudi na skijanje itd itd... Ovako je najbolje. Neka se najbolji pokazu.
Ima mnogo najavljenih ekipa ali molio bih da sve prijavite na dole navedeni e-mail

Organizacija :

Konfiguracija kompjutera :
- 512 rama
- 6600 LE 256 MB PCI-express
- Celeron 2.56 GHz/64 bita
- ASRock (ploca) 775Dual-880pro

Sto se opreme tice, najbolje je da svako ponese svoju a ako nema nije problem naci cemo...

Mape su standardne :
- de_dust2
- de_nuke
- de_train
- de_inferno
- de_cbble

Pravila ce biti ESWC-ova. 10 kompujtera + server + hltv(druga prostorija, platno, projektor).
Naravno bice kao i prosli tour rostilj i bice mjesta za spavanje(ima mjesta za 40-60 igraca)... Rostilj, besplatni sokovi, cajevi, tople cokolade itd... Mnogo zabave...
Ocekujemo ekipe iz cijele BiH. Prosli put je doslo malo ekipa iz FBiH. Ocekujemo ovaj put vise. Podrzite ovaj turnir sa svojim prisustvom i ucescem. Znaci, ovaj turnir ce biti bolji od proslog sto se organizacije tice.

Uplata je 50KM po ekipi.
Nagrada za prvo mjesto je 70% a ostalo ide organizovanje i iznajmljivanje najbolje igraonice u Doboju.

MSNM za info :
- [email uklonjen] (Siletina)
- [email uklonjen] (Pablo Escobar)
- [email uklonjen] (F16HT3R)

E-MAIL za prijavu :
[email uklonjen]

Igraonica "Manja" se nalazi preko puta Zeljinog stadiona u naslelju Pijeskovi u Doboju.
Ocekujemo puno ekipa, vise nego na proslom touru(11 ekipa)...

Najavljene ekipe zasad su :

*KkA - Banjaluka
*eu4ia - Mostar/Sarajevo
*rofl - Gradiska
*syndrome - Sa svih strana
*raventeam - Doboj
*LP - Doboj
*divlja telad - Zvornik
*wns - Brčko
*m.team - Sarajevo
*Closer - Gracanica
*Disturbed - Mostar
*CTT - Sarajevo

+ 1 ekipa iz Tuzle josh...

eu4ia jeste li otkazali dolazak ili ?
Wroted by Rev. [jer mi je banovan acc]

Sile mi dolazimo (Closer team) u pola 12.
Zamolio bih te da igramo prvu grupu i da je odigramo odmah jer bih se trebali vratiti sto prije kuci jer idemo u petak u skolu svi igraci osim skrbe.

UDJI NA MSN U TOKU DANA DA SE DOG. !
ILI CU TE NAZVATI NA OVAJ MOB.
               SKRBAE je napisao/la:
@ Kramer

To je fazon jedan dawno profuran kad je lik rekao "odo ja njiha iznenadit" I kad god je neka komicna situacija mi reknemo "odo ja njiha iznenadit "

ja sam napisao a u originalu je to toni mirzoni
               Siletina100 je napisao/la:
E ovako za one koji misle da se gazda o***atio na turniru.
Shorty iskreno si me razocaro i i ovdje prisutne... KKA je dobio 300 KM TTK 50 KM... 12 ekipa x 50 = 600 KM(550 + 50 sponzorstvo syndrome ekipe), gazda uzeo 250 KM.

Da li je tih 250 KM opravdano. Prvo da krenem od pekare... Mikrovalna crkla, veliki profit, orunjeni i isprljani zidovi, sve prljavo, Gazda je dozvolio svima da ulaze i da cak koriste sve prostorije igraonice... Proliveno je pivo, evo i sad smrdi igraonica. Minimalno 6 ljudi je ucestvovalo da ovo bude dobar turnir.

Ovaj turnir je komotno mogao da traje 2 dana i gazda je unaprijed izvrsio pripreme za takvo nesto, naime, 3 povezane prostorije 50 metara od igraonice oko 110 kvadrata sa dusecima za spavanje. KKa i ostala gospoda hoce da zavrse turnir za 1 dan i tako je i bilo.

1 citav dan je trajala priprema za turnir. Za to vrijeme igraonica nije radila. Reinstalacija windowsa, podesavanje racunara i podesavanje cs-a i testiranje (dnevni pazar u igraonici je 100KM). Poslije turnir trebalo je sve vratiti nazad, pocistiti nered i ostala sranja... i na to je otisao jedan dan poslije turnira. Trebali su ljudi ovdje i spavat...

I jos jedno pitanje. Na kojem to turnir gazda dovozi sa autom ekipe sa autobuske stanice ? Stvarno mislite da je gazda uzeo puno. De malo prokontajte to bolje... STFU i ne javljajte se...

isse...ovaj lik je predobar...trebali ste mu dati duplo vise...to je zasluzio...ali vidi se da mu nije stalo do love

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.