Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba Public - quit

1.266 pregleda · 40 odgovora · otvorena 28.08.2011. u 17:30

Da ne duzimo!
Ovom prilikom zelimo da vas obavjestimo da iguana i ja napustamo poziciju head admina, tj.prepustamo nekom drugom, neko ko je "aktivniji" od nas, a cisto sumnjam da ima iko.
Dosta nekorektnosti prema iguani i meni, dosta prijetnji na nas racun etc.

Ako smo zaduzeni za server, onda ne treba da se iko mjesa, jer mislim da smo i predobro vodili server. Ubacili smo dosta promjena i prema svima smo bili korektni. Digli smo server na noge, pun je svaki dan, svi to znate da ne i da ispadne da lazem petljam. Naravno, hvala tebi Ado sto si nam dao da vodimo server i sto si imao povjerenja u nas i sve sto si ti rekao, tako je i bilo,tako smo i uradili. Nismo skinuli admine onim momcima za koje si nam on rekao. Ali ako smo objavili rezultate konkursa i poskidali neaktivnim momcima admine, ne znamo sto si im opet vratio, nama se obratis i to rijesimo fino, ali nevazno. To je nekorektnost prema nama iskljucivo. Necemo da se nerviramo vise ni ja ni on i da kidamo zivce zbog igrice. Bolje daj nekom drugom,i kad das, pusti ih nek igraju svoju igru kao head admin, a ti ih nadgledaj. Tada ce server biti u samom vrhu , a do tada ovo nece funkcionirati Da ne skidamo sebi admine , skini nam sam.

Da napomenem , ovu smo temu digli prije 2 dana , ona je deletana , i vlex nas je zamolio da se strpimo 2 dana , da ce sve bit' sredjeno , ali nije , naravno. Poslije toga smo dobili odgovor , citiram : "Niste mi glavna briga , ko vas je*e" .. Zrelo ? Ne bi rekao.
Znaci , nema nikakvog razloga da neko trasha temu , jer moramo obavjestit' ljude o cemu se radi , i da napustamo.

by iguana and me.
Sramotno, stvarno ako je tak'o, nakon zalaganja oko servera i svega tak'o da se završi. Ali mislim da ovo nije diskusija za ostale članove portala već za vas administraciju gamers.ba puba, šta ćeš dobit' na ovoj temi 20 spam komenatara i to je to, odite fino na ts dogovorite se k'o ljudi i svak' zadovoljan. Nadam se da će se ti odnosi izgladiti.

@Mogu dobit' šamar ne zanima me, al to što radite prema momcima nije fer, g.ba pub se podigao od kako su oni došli da ga vode, šamar mogu dobit' jedino ukoliko vas istina boli, momci su odradili svoje pokazali se.
je napisao/la:
Sramotno, stvarno ako je tak'o, nakon zalaganja oko servera i svega tak'o da se završi. Ali mislim da ovo nije diskusija za ostale članove portala već za vas administraciju gamers.ba puba, šta ćeš dobit' na ovoj temi 20 spam komenatara i to je to, odite fino na ts dogovorite se k'o ljudi i svak' zadovoljan. Nadam se da će se ti odnosi izgladiti.

@Mogu dobit' šamar ne zanima me, al to što radite prema momcima nije fer, g.ba pub se podigao od kako su oni došli da ga vode, šamar mogu dobit' jedino ukoliko vas istina boli, momci su odradili svoje pokazali se.
Tebi hvala .. Ocigledno su kontali da cemo mi podnositi sve sto oni urade , ali to ne ide tako. Druga stvar , pricali jesmo , kao sto sam naveo gore , prije 2 dana , ali opet nista , uglavnom , sve je to ista skola.

@ Zope : Ma nek' server vodi ko hoce , to nije vise nasa stvar. Samo smo rekli kako jeste. Hvala btw.
Dva covjeka odose koji su digli server na noge mislim zalosno podrzavam ih u svakom pogledu jer znam da su u pravu ... Oni su dobili taj status head admina isto koda ga nisu ni dobili svi rade kako im je volja samo se oni ne pitaju smjesno . I sta sad ce opet ADO mali voditi server koji je obicni balavac kojem zaprijete i dadne im admina ? kojem noge iz guzice vlexove vire koliko se vise ulizivo .. Nemojte brisati ovaj post ovo je pusta realnost i ja se sjebem kad vidim ko sve ima admina i sta sve rade od servera to nema ni na jednom serveru na Balkanu cak ni na onim nizerazrednim. Gamers,Ba stranica bi trebala da ima server sigurno u top5 servera na Balkanu da bude zato sto je ovo najveci Gaming Forum .

Pozz ne brisite post .
Brate, ja cu ti reci nesto: Ko sa djecom spava, upisan se budi.. Nadam se da ces skontati poentu

Fino ste vodili server, ali nazalost takva je situacija kakva jeste.. Vecinu stvari na gamersku diktira par maloljetnika i ko im smeta, lagano ga uklone
Podrska ALEJANDRU i Iguani momci su radili svoj posao ;)

hvala poz

kenoeaf
Sve najbolje iguani i tebi nije potrebno pricati niti davati neke komentare poznato je ko je bio uvijek na serveru prazan ili pun
Не знам како мозете говорити тако о некоме ко вам је уступио позиције!?Није да се улизујем али тако је,хвала и вама за ваш труд али није коректно ако је радио то сто сте навели.

Post dobio šamar od xXxAdOo

pa ko je taj sto se petlja u vas posao i koja je on pi**a materina da se ima pravo petljat u to sto je vama dato. Pa je**m mu milu majku sta god krene dobro na ovom portalu nije duga vijeka. Pa nije mi jasno sto mora bit tako, molim te reci ko su ti sto se petljaju toliko?
KilluminAti je napisao/la:
pa ko je taj sto se petlja u vas posao i koja je on pi**a materina da se ima pravo petljat u to sto je vama dato. Pa je**m mu milu majku sta god krene dobro na ovom portalu nije duga vijeka. Pa nije mi jasno sto mora bit tako, molim te reci ko su ti sto se petljaju toliko?
ma nevazno brate, nema potrebe govoriti o njima ;)
KilluminAti je napisao/la:
Mislim da zna vecina o kome se radi. Znaci mi skinemo komande jednom (njegovom jaranu) , a drugom skinemo admina. Sutradan , mi ulazimo prvo na server , taj drugi lik ima admina. Odemo u ftp , imamo sta vidjet'. Ta 2 lika su sad HEAD admini , ako treba SS nije problem. Uglavnom , to su ti wannabe nedodirljivi Adini sinovi. Bilo je jos puno toga , ali necu da pisem bezveze.
Ma u Bosni u svim sferama isto sranje bilo to nešto nevažno kao vođenje servera ili nešto bitno,ako nisi stranački podoban dojiš ga hh. a Vama dvojici bezrezervna podrška jer ste stvarno momci na mjestu
Ako vas dva napustate funkcije mogu i meni lagano skinut admina !

massiv :)
ma sigurno ima neko bolji od nas i neko ko moze trpiti to da ga prave debilom etc.
ma sramota ba,predobro ste vodili server al jarane normalno ako si ti skinuo nekom njegovom prijatelju admina odma ti nevaljas nemas pojma itd... sve u svemo pusti te im da vode server kako znaju a vidjelo se zadnji mjeseci kako znaju 2 vs 2 se igralo na serveru
KenYYY je napisao/la:
ma sramota ba,predobro ste vodili server al jarane normalno ako si ti skinuo nekom njegovom prijatelju admina odma ti nevaljas nemas pojma itd... sve u svemo pusti te im da vode server kako znaju a vidjelo se zadnji mjeseci kako znaju 2 vs 2 se igralo na serveru ;)
a rekli nam (da ne imenujem) ovi "nadlezni":

"otkako ste ti i alejandro dobili ulogu head adminaa, server se ispraznio :D :|
Ja nisam dugo admin, ali sam shvatio da se momcima ( ale i iguana ) ne moze ama bas nista zamjeriti u vezi vodjenja g.ba public servera, i jako mi je zao sto se to desilo iako nisam bas nesto upucen u samu situaciju.

Bilo je lijepo dok je trajalo.
iguana je napisao/la:
a rekli nam (da ne imenujem) ovi "nadlezni":

"otkako ste ti i alejandro dobili ulogu head adminaa, server se ispraznio :|
hahahahahahahahahahahahaha pa vidis da nemaju blage,nisu nikad u zivotu na server usli a oni ko neki head admini hahaha

Post dobio šamar od xXxAdOo

KenYYY je napisao/la:
hahahahahahahahahahahahaha pa vidis da nemaju blage,nisu nikad u zivotu na server usli a oni ko neki head admini hahaha
+1
hAHAHAHAHHAHA pa ti si glup jarane moj. TI zbog nekih debilskih prijetnji napuštatš public ?Meni da tako prijete imali bi svaki put cenzuru kada udju . I vodio bih server što bolje mogu, jer oni sada uživaju u tome što ste vi QUITali
KenYYY je napisao/la:
zato server nece ni uspjet ... treba biti broj 1 sto se tice svih pub-ova, al et ... ebaji ga

samo mi je zao sto smo alejandro i ja izgubili 10 dana zivota dok smo ubacili sve sto je bilo potrebno na server. al et, taman raja pocela dolazit na srv. ma haj i bez nas ce bit pun, valjda ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.