Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FB pomoć pri pretraživanju

203 pregleda · 17 odgovora · otvorena 28.08.2011. u 10:39

Znači interesuje me kako da pronađem jednu osobu koja živi u mom trenutnom gradu, znam joj ime ali ne pitah je za prezime p**** joj materina, vozali smo se sinoć jedno 15ak partija na autićima onim što se sudaraju 

Znači pretražio bih sve osobe sa tim imenom koje su iz tog grada, dok je ne bih prepoznao na na slici pa mi treba pomoć kako se to pretražuje na FB-u.

Molim da se ne briše, važno mi je. :]
valjda odes na find friends i ukucas tu podatke, grad, gde trenutno boravi ili sta jos znas o njoj i laganini
Ljubav na prvi pogleda ha ?

Šalim se :P

Brate moraš znati da na FB sa istim imenom ima more ljudi !

Mozda ti je lakse da pitas u gradu nekog za nju ? msl znas ime raspitaj se !

Ili u pretrazivac kucaj ime, i redom gledaj sve sto izbaci !
Ako znas joj nekog frenda idi mu na profil upadni mu u prijatelje i ukucaj ime.

Ako ne mogne idi na fb pretrazivanje ukucaj ime pa grad (mada ona moze staviti miami ...)
Pa nije to do toga, ona je mene prva pitala kako se zovem i koliko godina imam i pitala da se još vozamo i.. i.. i... rekla da je upravo prekinula s momkom.

Hvala na odgovorima, ali ne znam trenutno nikoga ko je povezan s njom, valjda nije stavila grad 'Miami' je*em je xD

Post dobio aplauz od 4rm4n1

Seksanna je napisao/la:
Pa nije to do toga, ona je mene prva pitala kako se zovem i koliko godina imam i pitala da se još vozamo i.. i.. i... rekla da je upravo prekinula s momkom.

Hvala na odgovorima, ali ne znam trenutno nikoga ko je povezan s njom, valjda nije stavila grad 'Miami' je*em je xD
Na facebooku je postoji filter za grad, obrazovanje i posao.. Ako znas neki podatak, lakse ces je pronaci, ako je uopste pod svojim imenom, tj. ako nije neka napacena djevojcica..

Znaci kucas joj ime u search polje, ides na see more results, sa lijeve strane ides na people, i onda add another filter..

Inace, sistem pretrage na fb-u je blago retardiran 

Post dobio aplauz od 4rm4n1

Seksanna je napisao/la:

Ohohooo ko se to zaljubio  welcome to the club 

A sad što se traženja tiče, ako joj barem ime znaš nije problem potražiti kroz Žepće. Otiđi do svojih drugarica, raspitaj se po facebooku, reci ljudima njen lični opis a oni nek ti kažu kako se preziva i gdje živi... To ti je najlakše vjeruj mi 

+, keep an eye na poligon, tu uvijek ima raje neke možeš i njih priupitati, al samo moli Boga da joj bivši nije tu 

Sretno ti, da je što brže nađeš i da se nešto tu desi... Cijeli g.ba je uz tebe 
Naravno mozes je naci ako je normalna cura u pitanju, ako je stavila ime Nafurana Mawaa (Probaj na Download mozda me skines) ili mjesto prebivanja Tel Aviv ili Dubai, teško ces je naći bez obzira što je iz tvog grada...

najlakše ti je da se raspitaš :D
Kucaj u pretrazivanje ime, grad
Napalio se lik

Btw. Ides gore na search i kucas ime..Onda sa lijeve strane ce ti doci ili dole , doci pretraga po adresi i dodas samo tu adresu / grad i to je to :)
- Ako znaš njenog bivšeg momak , otiđeš kod njega u profil i pogledaš u zajedničim prijateljima !  Naravno , velike su šanse da ju je izbrisao iz prijatelja ... 
Cloud je napisao/la:
Ohohooo ko se to zaljubio  welcome to the club 

A sad što se traženja tiče, ako joj barem ime znaš nije problem potražiti kroz Žepće. Otiđi do svojih drugarica, raspitaj se po facebooku, reci ljudima njen lični opis a oni nek ti kažu kako se preziva i gdje živi... To ti je najlakše vjeruj mi 

+, keep an eye na poligon, tu uvijek ima raje neke možeš i njih priupitati, al samo moli Boga da joj bivši nije tu 

Sretno ti, da je što brže nađeš i da se nešto tu desi... Cijeli g.ba je uz tebe 
Nisam više u Žepču sad sam u .. poslat ću ti na PM 

To i jest problem, da je iz Žepča lako bi je bilo naći, sad sam preselio u malo veći grad.

Hvala na aplauzu, KillaOR je zaslužio aplauz također jer je najbolje objasnio. Sad idem da se bacim u potragu, Bog da mi bude na pomoći.

Btw. dobili smo 3 nagradne vožnje 
Seksanna je napisao/la:
Nisam više u Žepču sad sam u .. poslat ću ti na PM 

To i jest problem, da je iz Žepča lako bi je bilo naći, sad sam preselio u malo veći grad.

Hvala na aplauzu, KillaOR je zaslužio aplauz također jer je najbolje objasnio. Sad idem da se bacim u potragu, Bog da mi bude na pomoći.

Btw. dobili smo 3 nagradne vožnje 
Najproširenija pretraga http://pokit.org/get/?2479552d75ca58ac084c852465eccd7a.jpg

Sretno.
Stavis oglas u novine , traim ljubav zivota "ime" sudarali smo se auticima sinoc :D
Ako je iko zna, bar iz viđenja raspitaš se po prijateljima, pa gledaš preko imena po mutual friendsima (zajedničkim) mora je neko imati. Ako nisi te sreće, jedino preko grada. Probaj se sjetiti još nekih informacija pa ti to možda i pomogne u daljoj istrazi.
Saće prodaja steamova krenuti k'o luda, valja curi poklone kupovati 
haha ma tesko ces je naci po imenu ....

najbolje ti je da odes opet tu kod autica i cekas je svaku noc mozda se ona zazeli opet malo provozat :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.