Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Spin-Gather

154 pregleda · 2 odgovora · otvorena 26.08.2011. u 12:43

Eh ovako znam da nema veze s ovim sajtom spin-gather (barem ja mislim) ali eto zamolio bih admine da ostave temu malo samo da dodjem do odgovora.
Znaci hocu da igra gathere,imam mirc,steam i sad problem nastaje kada hocu da napravim Q account.
Znaci uradim sve kako je u TUT-u ali njemu izbaci kao "uspjesno si se registrovao" a meni "no such nick on channel". Ako neko zna molio bih da napise i sta poslije toga 

Hvala
U mIRC prozoru kucaj:

/msg Q HELLO [email uklonjen] [email uklonjen]

Znaći dva puta mail, i ako ti piše da su podatci poslani na tu mail adresu, otvori inbox. Dobiti ćeš poruku od Quakeneta. Otvoriš link, i kucaš capatcha kod. Ako si tačan ukucao, izbacit će ti podatke.

Samo ih kopiraš, i sačuvaš u fajl.

Ako ti izbacuje da već postoji akaunt, promjeni nick. 

Ako želiš mogu ti ja napraviti qauth akaunt.
ReaveNz je napisao/la:
U mIRC prozoru kucaj:

/msg Q HELLO [email uklonjen] [email uklonjen]

Znaći dva puta mail, i ako ti piše da su podatci poslani na tu mail adresu, otvori inbox. Dobiti ćeš poruku od Quakeneta. Otvoriš link, i kucaš capatcha kod. Ako si tačan ukucao, izbacit će ti podatke.

Samo ih kopiraš, i sačuvaš u fajl.

Ako ti izbacuje da već postoji akaunt, promjeni nick. 

Ako želiš mogu ti ja napraviti qauth akaunt.
Vidi ima TUT na youtubu lik uradio i zato sam ga i gledao da ne dizem temu. I ajd skinem mirc instaliram ono sve kako je on tamo. I ukucam isto sto i on i izbaci mi "no such nick on channel" znaci 2 puta mail

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.