Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[MM] Top5 Plays of the Week + New YouTube Account

166 pregleda · 7 odgovora · otvorena 25.08.2011. u 00:13

Pozdrav,

Na iMZ-ovu ideju odlucio sam da pokrenem jedan mali projekat, koji se zove Top5 Plays of the Week. Bilo je u planu da to bude kao Gamers.ba, ali posto sam odstupio sa moderatorsku poziciju, ovo ce biti moj licni projekat.

What's the catch?

Jednostavno je; vi posaljite meni svoje najbolje fragove, znaci da bude skilled frag, 1v4, 1v5, neki 5hs, bilo sta samo da je skill, a ne sreca, fragovi kao airshotovi, wallbangovi, jumpshoti itd necu prihvatiti. Svaku nedelju ja cu izbaciti jedan video sa top5 fragova iz te sedmice, i naravno vasi demoi ce biti iskorisceni od strane raznih moviemakera, videcete svoje fragove u raznih moviea, klipova itd.

Sta cekate?

Saljite demoe na YouTube: youtube.com/thakrypton, ili tu na PM, i ukoliko je vas frag dobar, ocekujte ga u sledecu epizodu!

Vise informacije u ovaj klip.

Isto tako, napravio sam novi acc specijalno za ove serije/epizode, ukoliko hocete da budete u toku subscribe na:

YouTube.com - thakrypton

YouTube.com - thakrypton

YouTube.com - thakrypton

YouTube.com - thakrypton
s citerima nebi ni u ludnicu ;)

Post dobio šamar od miire

pa nemaju svi wh ko ti da imamo pro demoe

Post dobio šamar od miire

1. Podržavam ideju. Dobra ke.
2. Pokušam snimiti koji demo. I pošaljem.
3. Srećno. Nadam se da će uspeti.
Njotzee je napisao/la:
pa nemaju svi wh ko ti da imamo pro demoe
Znači dokle je došao ovaj gamers.ba, pa i CS community općenito, neko se trudi i probuje da nešto uradi za njima, ali ne, oni moraju odma hejtati. Pa kakve veze ima ovo samnom? Ne radim ovo ja zbog mene, radim ga zbog vama, da i ja nešto uradim za nekoga, ali vi morate odmah pljuvati po to, jel tako?

Ako ti se ne sviđa šta radim, zaobiđi temu i ne komentiraj.

Post dobio aplauz od miire

Pusti retarde, vidiš da im je svima 1337 godište.

Srećno sa projektom, nadam se da će biti kakav dobar overtake.

Možeš li mi reći samo, da li to mora biti od jednog igrača ili kao 2-3 momka uleću na B etc?
NIKOLAAAa je napisao/la:
Pusti retarde, vidiš da im je svima 1337 godište.

Srećno sa projektom, nadam se da će biti kakav dobar overtake.

Možeš li mi reći samo, da li to mora biti od jednog igrača ili kao 2-3 momka uleću na B etc?
Naravno da moze, npr 2v5 akcija neka dobra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.