Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Mozilla Firefox + Youtube = Problem

177 pregleda · 10 odgovora · otvorena 08.09.2011. u 02:03

Pozz dudes :D

kod mene je ovakvo stanje. Koristio sam Mozillu do verzije 4.0, onda mi se desio od jednom bug na youtube. Zapravo kada god pokusam da otvorim neki sadrzaj sa youtubea desi se sljedece:

Pokusao sam ocistiti cookies i cash, reinstalirati mozilu i adobe flash player ali nista nije pomoglo, na kraju sam preso na Chrome, ali me opet zanima ima li neki fix za ovaj error?
Kod mene na 4.0 normala sve,ali dok kod mog komsije isto tako crno na yt.
Doduse kod njega je konfa puno losija id moje pa je mozda zbog toga?  
download posljednu verziju firefoxa; 6.0.2
Skini Mozzila 6.0 i vidi da li će biti isti problem 
Izvini prijatelju samo da se i ja nadovezem na tvoju temu da ne otvaram djaba novu 

Imam problem i sa mozilom i sa google crom znaci ni na jednom od njih nemogu gledat nista na youtub-e kako treba,uvjek mi se pojavljuje zelena linija preko videa  Moguce je da je do fles player-a al ja da izbrisem pa instaliram i opet isto :S

SP0N3 je napisao/la:
google chrome skini ba mozzila je bezveze :D
google chorme jest brzi, i nemoras se zaje**vati oko flas playera
Al Mozila je mozila ;) ;)
8-)
imam ba i novu mozilu i novi flash lol ako nemas rec sta pametno ne govori nista
FantassY je napisao/la:
Izvini prijatelju samo da se i ja nadovezem na tvoju temu da ne otvaram djaba novu :-*

Imam problem i sa mozilom i sa google crom znaci ni na jednom od njih nemogu gledat nista na youtub-e kako treba,uvjek mi se pojavljuje zelena linija preko videa :( Moguce je da je do fles player-a al ja da izbrisem pa instaliram i opet isto :S

Ja sam imao slicnih problema sa mozillom sto se tice youtuba il nece video nikako il pixel ko da je 10 preko cijelog video sve u kockama...google chrome mi nije bas brzo frcero tako da sam na operi ostao i mogu operu samo preporuciti...do sad sam bio uvijek za mozillu al imaju nekih opasnih problema sa poslednje 3.verzije.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.