Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rezime G.ba Coffe

450 pregleda · 23 odgovora · otvorena 20.08.2011. u 18:39

Dobra kafa pravoooooo bilaaa nidje nikog ...

Dosao samo jedan momak i to je score sa njim se nasao otisli na kafu sa kafe po djemu pa po mog brata i napravili sebi ugodjaj, odveo ih na jedno zeleno mjesto u prirodu ispod neke kucice zapalili smo prvu spravu a odma za njom drugu i trecu i cetvrtu

Malo pricali, zezali se prisjecali se starih dana kad smo se druzili svi zajedno i evo dosao kuci da se odmorim malo i da idem kasnije u grad.

Ovo je bruka za site al et kako ocete, ja sto sam pravio ove "Kafe" pravio sam, vise necu.

Veliki pozdrav

BTW : Da ne odg svakome isto za ovo pitanje " Dje ce kafa za ramazan?" Pa sta ako je ramazan ? Ne kontam vas jel to smijem pusit il' pit kafu cugat itd citavu godinu a za ramazan ne smijem ? Pa sta vam jeeeee KLINCIIIIIII ODJEBITE SA TEME I NE SPAMAJTE !
Nije ovo zbog ramazana (ne posti svak) što niko nije došao. -.-"
Isto je bilo i za točak, koji sam ja organizovao niko nije došao.

Ja sam htio doći, nisam se ni prijavio na temu, htio sam malo da upoznam raje i tak to, al' nažalost sam prespavao
Valjda ću sljedeći put doći, ako bude

Btw. Bruka za membera sa sajta!!! (oni koji su se najavili, a nisu došli)
tankeNz je napisao/la:
kakve veze ima tocak ili kafa sa ramazanom i ja vas molim da ne pricate gluposti
@ tema nisam znao da je bila tema za kafu ,a inace bi dosao i ponio da peti zapalimo :p
Sta bi ti bolan palio AHAHAHHHAHAHAHAHA xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.