Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[LoL] Intel Extreme Masters

258 pregleda · 11 odgovora · otvorena 18.08.2011. u 16:31

Evo za ljubitelje lola, trenutno se odvija, jedna veoma zanimljiva liga.
Live stream možete pogledati na own3D:

Intel Extreme Masters
Nepotrebna tema, budući da se pri loginu jasno vidi o čemu se radi, kao početna "stranica".
MushRoom je napisao/la:
Nepotrebna tema, budući da se pri loginu jasno vidi o čemu se radi, kao početna "stranica".
Neko možda nije ušao u LoL

btw.

Sad TSM ownao alternate, reginald i rainman ownali
Solomid ftw ocm
Oni alt. naki nobovi majkem', uzeli Gargasa da sola Udrya top, wtf

Kako je ova kineskinja što inverviuja glupa, nije humano
MAND4 je napisao/la:
Solomid ftw ocm
Oni alt. naki nobovi majkem', uzeli Gargasa da sola Udrya top, wtf

Kako je ova kineskinja što inverviuja glupa, nije humano
Prejaka taktika u TSM, buildali Lantern i uzeli Barona za 20 sekundi. Sve tanky championi + ult od Zileana = gg. Ali jedino u alternateu moram pohvaliti Aniviu, prejako je igrala, ali džaba kad su na botu denyali exp i farmanje Caitlyn koja nije mogla dotaći nikoga. Gragas failo previše, totalno beskoristan, Janna nije mogla ništa bolje odigrati, nije do nje, a Olaf failo jungle dao svaki buff gp-u
risk je napisao/la:
Prejaka taktika u TSM, buildali Lantern i uzeli Barona za 20 sekundi. Sve tanky championi + ult od Zileana = gg. Ali jedino u alternateu moram pohvaliti Aniviu, prejako je igrala, ali džaba kad su na botu denyali exp i farmanje Caitlyn koja nije mogla dotaći nikoga. Gragas failo previše, totalno beskoristan, Janna nije mogla ništa bolje odigrati, nije do nje, a Olaf failo jungle dao svaki buff gp-u
Meni Udry jako odigrao ocm. Vamo Trist prejaka ... pametna ova lantern taktika, i mi moramo probati
MAND4 je napisao/la:
Meni Udry jako odigrao ocm. Vamo Trist prejaka ... pametna ova lantern taktika, i mi moramo probati
Većina ekipa imala je udyr-a, valjda se lože na njeg.
Samo da kazem da je neki momak ja mslm. iz TSM ubio nogom sa brandom

Post dobio aplauz od riSk

risk je napisao/la:
Neko možda nije ušao u LoL

btw.

Sad TSM ownao alternate, reginald i rainman ownali
Zna li neko zašto ovako nenormalno laga, slika stane zvuk se čuje, na početku ide glatko prvih 5 sec, a zatim slika stane, a zvuk se nastavi
noke1337 je napisao/la:
Samo da kazem da je neki momak ja mslm. iz TSM ubio nogom sa brandom
Zove se Reginald, lik sabio i sa Zileanom i Brandom, jest da je previše greedy, ali volim takve igrače. Ubi nogama svaki 1v2 xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.