Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

G.ba public [Unban]

1.456 pregleda · 53 odgovora · otvorena 17.08.2011. u 02:17

Pozdrav (:

Evo nekoliko noviteta koji su uradjeni na G.ba public serveru :

- Igraci nece moci vise kucanjem /admin vidjeti listu admina na serveru

- Vratili smo tacan limitteams

- Admini vise nece morati upotrebljavati komandu autoteambalance svaki put kad se mapa promijeni

- Ubacen je novi mapcycle - dd2 , inferno , train , nuke , dd2002 (komanda amx_nextmap je uklonjena jer cim neki admin iskoristi tu komandu , cijeli mapcycle se poremeti , tako da je bespotrebna , nadam se da shvatate ) . Votemap ce ostati naravno .

Sto se tice plugina , i oni ce uskoro biti ubaceni , radi se i na tome .

Od sad cete SS-ove za unban stavljati iskljucivo na ovoj temi , svaka bespotrebna tema u indexu u vezi bana ce biti izbrisana , a njen autor banovan na 7 dana . Takodjer da naglasim da ce se postovi vezani za banove brisati svakih 7 dana

To je sve sad za sad , a svaki prijedlog , kritika , pohvala , trenutno su dobrodosle ..

Iskreno se nadamo da cete nas podrzati , jer se trudimo da na sto bolji nacin prikazemo G.ba public server , ali isto tako i sam G.ba community

G.ba team
Mah sve je to uredu, pablik je uvijek bio na nivou. Dobra stvar je što ste ga napunili sa redirectom i to Niste loš tim ti i iguana što se tiče vodstva, samo se riješite raznih pluginova da se raja ne smara s tim a i server će bolje radit'
Samo nemojte stalno miojenjat admine, neka barem bude svaki mjesec novi admini a ne svaki drugi dan .

Ne ubacujte nikakve plugine samo će više lagat na serveru .
Keep it up :]
Svaka cast moze sve ev i ja sam poceo igrat na g.ba ma da sam bio out jedno vriejme radi admina i servera al ev sad kako vidim sve je uredu hh xD samo sto mi se nesvijda mapcycle trebali ste jos koju mapu ubacit dosadni brate drama igrat 4 mape cjeli dan i sto me nekako zanima.. sto nepovecate timemap 20 rundi je malo za pub da bi se kvalitetno odigrala mapa?? al eto..
Svaka vam čast momci svakim danom dižete server jednu stepenicu više i šta da vam kažem samo tako nastavite. I ja sam za to da se ne ubacuju plugini zbog laga ,samo će te zaebat server.
Pozz i GL! KEEP RUNING whit Gamers.ba PUBLIC! 8-)
nime je napisao/la:
Svaka vam čast momci svakim danom dižete server jednu stepenicu više i šta da vam kažem samo tako nastavite. I ja sam za to da se ne ubacuju plugini zbog laga ,samo će te zaebat server.;)
Pozz i GL! KEEP RUNING whit Gamers.ba PUBLIC! 9-)
ma lahko ih je pobrisat ako bude preopterecen srv ;)
Po meni su bespotrebna bijela slova, disejblujte to, smara igrače a i opterećuje server. Svaka čast gamers revolucija.
bRUTAL je napisao/la:
Po meni su bespotrebna bijela slova, disejblujte to, smara igrače a i opterećuje server. Svaka čast gamers revolucija.
Ne smara igrače i ne opterećuje server. Šta ja trebam kad sam ja živ a neko ko me je nešto pitao mrtav, da kucam stalno amx_say i tako se peglam ? Kako da upozorim igrače da nema štekanja po bazi ? Stalno da kucam amx_say ? Smješan ti je prijedlog. Ping na serveru je 15-20, meni nikad ne sjecka ni sekunde. Odakle ti to da opterećuje server ?
elite je napisao/la:
Ne smara igrače i ne opterećuje server. Šta ja trebam kad sam ja živ a neko ko me je nešto pitao mrtav, da kucam stalno amx_say i tako se peglam ? Kako da upozorim igrače da nema štekanja po bazi ? Stalno da kucam amx_say ? Smješan ti je prijedlog. Ping na serveru je 15-20, meni nikad ne sjecka ni sekunde. Odakle ti to da opterećuje server ?
Ne, već

bind "i" "messagemode amx_say"

i na i ti bude amx_say a tim ne smaraš ostale igrače, možeš ti pričati šta hoćeš al tako je
iguana je napisao/la:
ti misljenja o nama mijenjas samo tako. meni u inbox saljes kako ti ne odgovara kako cemo davati admine, sad odjednom nas "hvalis" . Odluci se ! Il nas kritikuj il nas hvali, nemam ja nista protiv ni za kritiku, al nek je makar iskrena
Ja nisam nista ovde reko za admine nego za ideje i poboljsanje servera ,a admini to sam ti vec reko kako ih dijelite je smijesno ..jos jednom za organizaciju svaka cast ;) !
yezzAAA je napisao/la:
Ja nisam nista ovde reko za admine nego za ideje i poboljsanje servera ,a admini to sam ti vec reko kako ih dijelite je smijesno ..jos jednom za organizaciju svaka cast ;) !
a sto je smijesno kako ih dijelimo ? pa mislim da je dosta da neko ima admina, a prvi put udje na server ili slicno ;)
Ja koliko vidim ova je tema za unban a niko nikad nije trazio unban xD Ako sam pogresio temu (a trazio sam i trazio) recite.

[Server] Gamers.ba Public by kgb-hosting.com
[Name] ME . [STEAMid] STEAM_0:0:25930681 [IP] 109.93.191.73:27005
[Admin] kenoeaf [Reason] 1 - 14:05:43
[Date/Hour] 08/26/2011 - 14:05:43
[Website] Visit to be unbanned
Kicked by Console: "0 (banned permanently)"
Kicked :"0 (banned perma

Nit znam sto sam banovan niti bilo sta -.-

EDIT:
http://imageshack.us/photo/my-images/220/dedust20020000df.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/221/dedust20020001mn.png/
jasezovemcar je napisao/la:
Ja koliko vidim ova je tema za unban a niko nikad nije trazio unban xD Ako sam pogresio temu (a trazio sam i trazio) recite.

[Name] ME . [STEAMid] STEAM_0:0:25930681 [IP] 109.93.191.73:27005
[Admin] kenoeaf [Reason] 1 - 14:05:43
[Date/Hour] 08/26/2011 - 14:05:43
[Website] Visit to be unbanned
Kicked by Console: "0 (banned permanently)"
Kicked :"0 (banned perma

Nit znam sto sam banovan niti bilo sta -.-

EDIT:
http://imageshack.us/photo/my-images/220/dedust20020000df.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/221/dedust20020001mn.png/
Nadji SS , jer vidim da te banovao sa banshotom , u cstrike folderu , i edituj post.
Fariis je napisao/la:
+1 .

Server napreduje, zato što ga vode normalni ljudi kojima je stalo do ovog. Svaka čast za ovo još jednom.

Najbolje bih bilo,da zadužite jednu osobu da provjerava admine dal rade nekakve gluposti il nešto slično.

@Ado izvini druže,al nisam htio tebe balit. Nisam mislio za tebe. A što se tiče tog pitanja, Ne. Naravno jer bolidi igraju gba mixove i na gba pubu. zbog toga ne volim

A što se tiče gba mixova,napravite rent a server (:
Mislim da je to najpametnija ideja..
Ti si prvi bolid

@tema

Daj ozivite ove g.ba mixeve i ne treba svakom davat da igra ove mixeve!
tEcHnOo je napisao/la:
Zalosno kome ste dali da vodi g.ba server .

Datum registracije : 10.10.2010

Datum reganja objasnio
Jarane da se on rego juče pogledaj kako se brine o serveru?
Trudi se puno i ja mu čestitam,zašto nije massiv dobio da vodi server?Ima razlog,i evo ti dokaza da se trudi,ne kažem da massiv ne bi znao voditi sever.
NINJATZ je napisao/la:
Jarane da se on rego juče pogledaj kako se brine o serveru?
Trudi se puno i ja mu čestitam,zašto nije massiv dobio da vodi server?Ima razlog,i evo ti dokaza da se trudi,ne kažem da massiv ne bi znao voditi sever.
Mislim da bi svako na mom mjestu ucinio isto , svako bi se trudio , i radio svoje zadatke na nacin na koji misli da je najbolje

Hvala btw. =D
Unban ?
ss1 :

ss2 :

Što prije, to bolje !
Prvo da kazem svaka cast sto ste rijesili one nesuglasice koje su bile izmedju tebe iguane i ade.
A sto se servera tice takodje samo vas pohvaliti mogu , server extra napreduje samo tako !

@ tEcHnOo

Tvoj datum registracije je PUNO bolji , stvarno :S

I ne djeli se admini po datumu registracije nego po radu , a oni odlicno rade i dizu server na noge !

Facepalm za tvoj komentar :$
Ne kontam zasto?

unban?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.