Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Saddam Husein! Procitajte

1.647 pregleda · 21 odgovor · otvorena 29.12.2006. u 22:19

Eh vako ljudi imam jednu novu vijest da podijelim sa vama cuo sam na vijestima da je SADAM HUSEIN osudjen na smrtnu kaznu znaci sutra ce da ga objese :\'( pa da vas pitam sta vi mislite sutra je ak0b0gda BAJRAM kako oni misle ubiti muslimana na dan BAJRAM da covijeka objese..

fkt je smijesno molim vas da vi napise sta vi mislite o ovome sto sam ja napisao..Bili vi ubili covijeka na dam BAJRAMA ipak je to njegov dan pa da vi napisete sta mislite o tome ..

@ Ja bih volio da b0g snese swoje nesto da se to ne dogodi jer bash bi bilo tuzno ne samo za nas nego za njegovu zemlju i da nam bajram pokvare..

Swi za SADAMA Sadam za swe

Znam da je tuzno al moro sam da podijelims a vama...

Molim vas da nedajte bezveze komentara !

cus
jes to swe, ipak je ja mislim smrtna i previse

ali koliko je on ljudi pobio, nije mi ga zao
Jest da je lik bio diktator,ali na Bajram to je i previše okrutno..
fakat...nidje veze..na dan Kurban bajrama..ko' da je on kurban..omg...
iskreno..... to je apsurdno..... misli musliman ubiti muslimana na dan bajrama........ glupo, nepromisljeno, idiotski i zbunjujuce......

ovim im porucujem : ROKNITE SE U KOLJENO
queLL je napisao/la:
jes to swe, ipak je ja mislim smrtna i previse

ali koliko je on ljudi pobio, nije mi ga zao

ali brate to jest istina sto je ljudi pobio al makar da su mu dali DOZIVOTNI ZATOVOR ne da ga objese
fkt je smijesno bolje da mu dadnu dozivnotnu kaznu nego da ga objese "JAVNO" samo da znate da je toBUSH naredio mosh f.u.c.k bush

Zadnji edit: 29.12.06 u 22:25:53

DA , stvarno seru ovi, ameri! ako je nama ovako ovdje, zamislite kako je njima u arabiskim zemljama, vichesh prosjeda
objesh cemo mi busha za bozhich
pa kurbanski bajram
ma nek ga bjese sto se mene tice ... ja bi ga ubio iz kalasha i naplatio mu metke
Mislim, da mu je sutra zadnji dan, a ujedno i zadnji bajram. On nije nikakav musliman, kada je toliko ljudi ubio bez razloga, tako da nevidim zasto tolikog pacenika, zalite. On je azijski Hitler, u muslimanskoj kozi.

I ako ne opravdavam ovakav vid prekida zivota, ipak mislim da ga je on zasluzio.
ed_lol je napisao/la:
Jest da je lik bio diktator,ali na Bajram to je i previše okrutno.. :\'(

okrutno kazes.? a sto s ovima koje je on poubijo..i njegove pristase ili sta su vise...ne treba ga ubit preblaga smrt..kineska metoda mucenja, da mu ona kapljica pada po celu..da pukne
****ga mozda im zafalilo kurbana ( malo crnog humora

Ipak je previse... Mislim da ce ipak da odgode smrtnu presudu, bilo bi red...
inmortal je napisao/la:
objesit cemo mi busha za bozic

Z*** ovakvih ce sada poceti psovke, svadje i spamovi po forumu ..

Bolje ti je da to nisi napisao .. al eto kad si morao vec .. nadam se da ce netko procitati ovo sto pisem i odluciti da ne napise post koji ce sadrzati uvrede .. prema ostalim vjerama, nacijama, whateva..

Sto se tice teme, moje misljenje:

Zao mi je z*** toga sto bas na vas Bajram moraju ubiti Muslimana, jer to vjerovatno vasa vjera ne nalaze, ne postiva i brani ubijanje, posebno na Bajram, ali covjek je zasluzio.. bilo koji dan to bio, zasluzio je.

Jedan covjek nemoze ubiti tisuce i tisuce nevinih ljudi i proci nekaznjeno, pa makar to bio Bush, Sadam, Osama, pa cak i PAPA !!
Ma da se ja pitam ako njega objese onda bi trebali i Busha jer oni mogu pod ruku Ali oni ce to sutra namjerno uraditi takav je zapada jedno obicno smece
_zveck_ je napisao/la:
ma debili, namjerno to rade za BAJRAM da bi muslimane...

naravno Citav svijet je protiv islama to se vidi otvoreno ! Pa ljudi zar se nesjecate 92 i naseg BAJRAMA moja mama se sjeca to nam je bio krvar bajram scjecate da su nas cetnici napali i poklali mnoge ljude u okolnim selima u DJAMIJAMA na bajram NAMAZU sta mislite na to ?
Da se mene pita smaknuo bih ga, bio BAJRAM ili ne!
Ipak, on da je toliki musliman sto celeron kaze nebih pobio toliko ljudi i nebih doshlo do ovoga!
Mišljenja sam da niko nije zaslužio da bude ubijen ( smrtna kazna), postoji kazna od 20 godina, od 60 godina i ostale pa do 478 godina...
Kada osudite covjekana na 478 godina to mu je gore nego 5 smrtnih kazni, zasto mu ispuniti zelju i napraviti mu uslugu i poslati ga na drugi svjet!
A ova osuda je prerano donjeta, vjerovatno zato i ima veze ovo brzo vješanja Sadama na kurban Bajram!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.