Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Saddam Husein! Procitajte

1.647 pregleda · 21 odgovor · otvorena 29.12.2006. u 22:19

Eh vako ljudi imam jednu novu vijest da podijelim sa vama cuo sam na vijestima da je SADAM HUSEIN osudjen na smrtnu kaznu znaci sutra ce da ga objese :\'( pa da vas pitam sta vi mislite sutra je ak0b0gda BAJRAM kako oni misle ubiti muslimana na dan BAJRAM da covijeka objese..

fkt je smijesno molim vas da vi napise sta vi mislite o ovome sto sam ja napisao..Bili vi ubili covijeka na dam BAJRAMA ipak je to njegov dan pa da vi napisete sta mislite o tome ..

@ Ja bih volio da b0g snese swoje nesto da se to ne dogodi jer bash bi bilo tuzno ne samo za nas nego za njegovu zemlju i da nam bajram pokvare..

Swi za SADAMA Sadam za swe

Znam da je tuzno al moro sam da podijelims a vama...

Molim vas da nedajte bezveze komentara !

cus
moKe je napisao/la:
Mišljenja sam da niko nije zaslužio da bude ubijen ( smrtna kazna), postoji kazna od 20 godina, od 60 godina i ostale pa do 478 godina...
Kada osudite covjekana na 478 godina to mu je gore nego 5 smrtnih kazni, zasto mu ispuniti zelju i napraviti mu uslugu i poslati ga na drugi svjet!
A ova osuda je prerano donjeta, vjerovatno zato i ima veze ovo brzo vješanja Sadama na kurban Bajram!

Smrt je tek pocetak...
Slazem se sa ovim mogao je dobiti neku drugu kaznu,jer smrtna sad ispade najmanje bolna,al' ja sam samo kap u moru i nisam kompetentan da pricam o tome

btw. celeron n1 kakav je on musliman kad je pobio tolike ljude

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.