Fino sam ti rekao da pazis kad budes stavljao c4d preko rendera, jer ima mogucnosti da useres flow, sto si i uradio

Znaci, ovaj c4d sad 'izbija' odozdo, i kosi se sa ovim gore c4d, koji fino idu u smjeru od dole lijevo ka gore desno.
Drugo sto si usro je boja c4d

otkud ti pade crvena na pamet, sad ti je to preuzelo focal, ako vec nisi imao c4d druge boje imaj na umu da mozes promijeniti boje c4d, u vecoj ili manjoj mjeri, ali opet mozes, ja za to koristim ctrl+u.
Od svih ovih verzija najvise mi se svijda 3. ne brojeci glavni rad, c4d je priklade boje, medjutim flow

, probaj ga malo zaokrenuti, isjeci, dodati neki drugi, nikad neces dobiti savrsen c4d i dobar rezultat ako samo stavis c4d, vec ga moras brisati, rotirati, bojiti, smudgati ponekad, ali to u druge svrhe.
Na ovoj 3. verziji se nesto desilo sa desne strane? savjetovao sam ti da obrises strelice, ali ti si to iz nekih misterioznih razloga burn-ao i samo dodatno spustio rad, sto to nisi fino izbrisao layer? sa ovim ti je otislo pola rada. Kad smo kod ovoga donekle mi se svidja ovo gore desno, ali kvari flow, i to zarotiraj nekako.
Da malo komam i web, onako laicki
Kao prvo ne svidja mise pozadina, b/w gradient? davno isfurano, aj samo to nego sto je i ruzno i nekako sterilno, prazno. Pokusaj logo-a, ili cega vec sa ovim dragon-om, je low. Izbor fonta, takodje low, koristi basic fontove, niko ti nece stavit rad na svoj web sa ovim nekim fontovima i zmajevima. Ovi button-i, previse jednostavni, ostatak nije los, ali takodje dosta jednostavno i neugledno.

+