Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[PIC] Ramiz

305 pregleda · 18 odgovora · otvorena 08.08.2011. u 23:58

Ovu temu dižem samo da bi pokazao neke izmjene na sigu sa prošle teme! Zahvaljujem dobrim likovima na gamersu za savjete.

Prvobitna verzija siga:

Ocjene:

Signature je super , Najvise mi se svidja ovaj treci , jer ima ovo dole crveno

Mozes li mi pokazat kako pravis to crveno ?

EDIT : Ja mislio da ti to pravis

i sorry , neznam kako se stavljaju zvijezdice ^^
_FuSheRR je napisao/la:
Signature je super , Najvise mi se svidja ovaj treci , jer ima ovo dole crveno

Mozes li mi pokazat kako pravis to crveno ?

EDIT : Ja mislio da ti to pravis

i sorry , neznam kako se stavljaju zvijezdice ^^
Nađeš na netu.

Svaka cast prekucao sigove, radi logo-e jedno 10-15 mjeseci kad se ustelis predji tek ond na web design (KODIRANJE ; HTML/CSS) !

eldindesign primjer kako uraditi logo

- Clean
- Simple
- High Quality

3 stvari koje cine logo

deviantart.com > na search kucaj logos / logotypes i vidi primjere, citaj tutove ova 3 je samo zbog webdesigna, sigove strasni ^_^

Gl u daljnem radu ! POZ = =

Al ovo je zbog ovog dole foruma ili šta već , a sig je inače 4 .

Možeš i bolje
Sigovi su odlicni iako mi se najvise dopada 5, zato sto u ovim ostalim mi se nesvidja ovo crveno ispred njih

sto se tice web desigina fino je uradjen samo nekako ova crvena ubi u oci (barem meni)

sve u svemu lijepi radovi i nastavi raditi 8-)

Upropastio si prvobitni sig , a web design ne valja ,objasnio bi detaljnije da mi nije mrsko .
Uglavnom nema dubine , flow nema isto , boje monotone i font ne valja.

web design pogledaj jel ima igdje ovako.Ne valja web design nikako

izvini sto sam konkretan ali tako je

savjet: radi sig ponovo, ali da lici na nesto. imas hrpu tutoriala, samo je bitno da ih otpratis kako treba. ovo drugo nije vrijedno spomena

Uradi neki novi sig nemoj se furati ovaj uzeo ovakvi render i ja cu,IZmisli nesto stvoje

2.Dizajn nekako boje bodu u oci raspored :
Pravi nesto sto opusta oci ,lijebe boje a ne stajlovi.crvena,siva crna,Raspored da je koristan
Sto sve mora biti kgb ovo ono Ja ne vidm u g.ba header da pise kgb i to cs NEgo zabanso gamers.ba fazoni ovi oni zanimljivo gledati
Signature si samo gore uradio, dodavao si nekih bespotrebnih stvari koje ga samo kvare. Što se tiče desing, ne sviđaju mi se boje ma da raspored tabova i nije loš al je nekako monoton.

Sig ti nije los ocjena 4 po meni ali ovaj dizajn stranice sve kvari. Ajd ti predji na Logo-e mozda nesto i zaradis od sigova nema hljeba Pa dok sve skontas mozes i dizajn stranica.

http://www.99designs.com rulzz
Samo si c4d dodo ?

Iskreno sigovi su bolji od prišli puit ali previše edita i usput nemoj postavljati takve radove slilčni tom drugom radu design sajta nekog smoriše stylovi ti i to više, bzvz brate

Slabo, slabo
Fino sam ti rekao da pazis kad budes stavljao c4d preko rendera, jer ima mogucnosti da useres flow, sto si i uradio
Znaci, ovaj c4d sad 'izbija' odozdo, i kosi se sa ovim gore c4d, koji fino idu u smjeru od dole lijevo ka gore desno.

Drugo sto si usro je boja c4d otkud ti pade crvena na pamet, sad ti je to preuzelo focal, ako vec nisi imao c4d druge boje imaj na umu da mozes promijeniti boje c4d, u vecoj ili manjoj mjeri, ali opet mozes, ja za to koristim ctrl+u.

Od svih ovih verzija najvise mi se svijda 3. ne brojeci glavni rad, c4d je priklade boje, medjutim flow , probaj ga malo zaokrenuti, isjeci, dodati neki drugi, nikad neces dobiti savrsen c4d i dobar rezultat ako samo stavis c4d, vec ga moras brisati, rotirati, bojiti, smudgati ponekad, ali to u druge svrhe.

Na ovoj 3. verziji se nesto desilo sa desne strane? savjetovao sam ti da obrises strelice, ali ti si to iz nekih misterioznih razloga burn-ao i samo dodatno spustio rad, sto to nisi fino izbrisao layer? sa ovim ti je otislo pola rada. Kad smo kod ovoga donekle mi se svidja ovo gore desno, ali kvari flow, i to zarotiraj nekako.

Da malo komam i web, onako laicki

Kao prvo ne svidja mise pozadina, b/w gradient? davno isfurano, aj samo to nego sto je i ruzno i nekako sterilno, prazno. Pokusaj logo-a, ili cega vec sa ovim dragon-om, je low. Izbor fonta, takodje low, koristi basic fontove, niko ti nece stavit rad na svoj web sa ovim nekim fontovima i zmajevima. Ovi button-i, previse jednostavni, ostatak nije los, ali takodje dosta jednostavno i neugledno.

+
Meni je najbolji prvi sig koji si uradio , ove ostale si upropastio sa nacinom kako si dodo c4d na njih .
Web design solida .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.