Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] SiKnzie

226 pregleda · 11 odgovora · otvorena 18.08.2011. u 15:02

Rekoh nisam odavno digao pic temu pa evo me :D
Malo fotografije malo čudesa :D

1. Rad [Model: Jacky]

2. Rad Al ste ćoravi.List u obliku srca na asfaltu...

3. Rad

P.S. 3. Rad fotografija nije moja skino sa deviant arta :D

- Nije loše svi radovi su uredu,a prvi je najjaci po meni 

Prvi predobaaaar .

a sta ti je ovo drugo ? :/
mutno nikakvo 
iNFY je napisao/la:

Prvi predobaaaar .

a sta ti je ovo drugo ? :/
mutno nikakvo :(
List u obliku srca xD
Samo da ti kazem da ne smijes koristiti tudje fotografije bez obzira koliko ih promijenio, kad je stock u pitanju to je druga stvar.
Osim, naravno, ako si dobio dopustenje od onoga ko je fotografisao.
+

Prvi rad je sigurno najbolji (od ova 3) iako imam dosta zamjeraka na njemu. Ovi ljudi u pozadini kvare sliku.Ovo biciklo lijevo koje viri.Ove zene desno i ovaj lik u pozadini.
Takodzer si mogao bolji polozaj bicikla napraviti naprimjer da se vidi po strani cijeli a ne ovako ispred njega.
Polozaj kamere bi trebao po meni ovako izgledati (dok si u zraku) barem po meni ne hejtaj

2. Druga slika je cudna, ne predstavlja nesto puno.Jasno mi je bilo o cemu se radi ali opet nije nesto posebno....

3.Treca slika 4 puta bolje izgleda na devianartu,ti si je samo uprljao.Font mi se ne svidza kao ni ova crvena boja koju si permanentno dodavao.

Zasto slaba ocjena ?

Prva slika je dobra ali ove dvije ispod su sve pokvarile vjeruj mi nastavi sa slikanjem 
DuckZz je napisao/la:
+

Prvi rad je sigurno najbolji (od ova 3) iako imam dosta zamjeraka na njemu. Ovi ljudi u pozadini kvare sliku.Ovo biciklo lijevo koje viri.Ove zene desno i ovaj lik u pozadini.
Takodzer si mogao bolji polozaj bicikla napraviti naprimjer da se vidi po strani cijeli a ne ovako ispred njega.
Polozaj kamere bi trebao po meni ovako izgledati (dok si u zraku) barem po meni ne hejtaj

2. Druga slika je cudna, ne predstavlja nesto puno.Jasno mi je bilo o cemu se radi ali opet nije nesto posebno....

3.Treca slika 4 puta bolje izgleda na devianartu,ti si je samo uprljao.Font mi se ne svidza kao ni ova crvena boja koju si permanentno dodavao.

Zasto slaba ocjena ?

Prva slika je dobra ali ove dvije ispod su sve pokvarile vjeruj mi nastavi sa slikanjem :)
Ovakvi komentari su mi najdraži jer fkt izneseš skroz svoje mišljenje.
1. Položaj bicikla vjeruj mi ružno je direktno sa strane imam i takvu sliku al je ovako nekako bolje bgm.
2.Skonto sam i ja da sam pretjerao sa editom
3.Ma nezz meni se svidja
SiK je napisao/la:
Ovakvi komentari su mi najdraži jer fkt izneseš skroz svoje mišljenje.
1. Položaj bicikla vjeruj mi ružno je direktno sa strane imam i takvu sliku al je ovako nekako bolje bgm.
2.Skonto sam i ja da sam pretjerao sa editom
3.Ma nezz meni se svidja
1. Malo si je prebrzo uradio  vilsonovo ?

ocam ja bi cijeli dan non stop slikao dok ne dobijem onu pravu 

2.Ne da je do edita nego trazi neke jednostavnije slike kod kojih ces mozda samo malo color balance dodati

3.bolja je na devianartu 

Prenabacani efekti i kompozicija je za ovu ocjenu isto, ne pise mi se roman kao obicno 

1. /
2. Prenatrpano, previše efekata ne mogu da prepoznam šta je ovo.
3. Mi se sviđa, dobro urađeno, samo ovaj text malo da si bolje uradio.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.