Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC] tariktijanovic

326 pregleda · 13 odgovora · otvorena 26.08.2011. u 16:23

Zdravo, evo dosla je moja nova pic tema =]

- Uradio sam 2 simple rada, jedan logo, a drugi face making

- Da pocnemo:

Logo for Hospital (Allergy & Immunology):

Ovo je logo za designcontest poslao sam rad primili su ali nemam sanse pored ostala 3 rada koja imaju jak rejting a moze se dobiti:
560 km = 406$

Desni klik > View

klik

Face modeling:

Face Modeling sam radio u 4 programa:
-Pixia: Na desnoj strani slike tj; desnoj slici bojao celo i vrh glave, pored usta zutu boju
-Photoscape: Dodao malo blooma i svijetlosti na sliku
-Facegen Modeller: Uradio glavu (desna slika)
-Quidam:Radio glavu iz profila (zelena boja)
- Desni dio slike mi je losa kvaliteta jer sam slikao pomocu Cropping Toola, posto ne mogu sejvati u demo verziji pa je kvaliteta nesto slabija.

Desni klik > View

Sistem ocijenjivanja:

(za moderatore)

Po mom mišljenju jako loši radovi.Prvi rad se skoro i ne primjeti da si išta radio.Drugi je jako loš.
Sta si ovo radio jel te stid ?

Ripovano
Uberlow

Momak se bar malo potrudio, nekima je i mrsko. Znam da će te reći da sam glup al' ću mu dati za trud 3 *

Darda je napisao/la:
Ripovano
Postavi dokaz

Logo je dobar, a ovo druga onak' ne razumijem se baš u to.

Znaci ono odlicno je nemam rjeci dizajn vrhunski.Ti si buducnost dizajna i moramo bit ponosni sto imamo takvog clana na ovom portalu .... mislim kvalitet slika je odlican sve sam uspio vidjet iz blizine a iz daljine to bez problema na drugoj slici ... mislim ono ... vrhunsko trebao bi radit za neku movie companiju i cuda da nisi izlozeni tvoji radovi u muzeju zar ovako mali svet da ne primeti talenta mislim zapanjujuce veoma sam se iznenadio...
Usta brate na drugoj slici mislim sve cure bi pale na stolicu kad bi mu vidjeli to zuto na uglovima usana mislim to je danas u modi zar nisi znao ? A ovo zeleno pored njega kao ono kod serije mjesto Zlocina mislim vrhunsko na drugom radu ... znas ono evo brisem suzu sa mojeg desnog oka zasto te nisu prihvatili kako ih nije stid takav kvalitet +takav logo.. BEzzZ rjeci sammmm....

Ja stvarno ne znam kako uspijevaš ovako dobro da radiš. Ljudi poste ovdje, ti ovako dobre radove stavljaš, ne ide .

Moja preporuka,
uhvati se tutova i šuti jedno pola godine, pa onda izađi sa nekim " dobrim " radovima.

Loši radovi. De mi iskreno reci da li bi želio da ovaj 1. logo bude na tvojoj firmi. Moraš se više potruditi da uspiješ .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.