Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[Rezime] Slikomat v7

652 pregleda · 31 odgovor · otvorena 08.08.2011. u 12:28

Dobro jutro!

Evo zavrsen je jos jedan G.ba slikomat.
I ovaj slikomat kao i njegovi predhodnici je bio dosta uspjesan te za nijansu neizvjesniji sto se tice samog poretka.
Trece mjesto je random.org odlucio.
Sada pravimo malu pauzu sto se tice samog slikomata.

Konacni poredak izgleda ovako:

ReaveNz ( 19 ) 150 bodova
StreeeL ( 19 -samar 18 ) 100 bodova
NIJE_BITNO ( 8 ) 50 bodova random

Cestitam najuspijesnijima te molio bih ostale ucesnike da se jave za jos jedan utjesni aplauz.
Takmičenje je lijepo prošlo nisam ima sreće ni šanse. Čestitke
Steta nisam bio tu dok je bio slikomat,al cestitke pobjednicima
Ja mislio za zavrsava taj isti dan u 12:00.

Post dobio aplauz od Limmaa

Bilo ja zanimljivo ucestvovati i trcati po kuci da bi stiga prije nesto da uslikas samo sljedeci put nadam se da nece postavljati stvari kao sto su milijeko 2.8% RaveNz onaj miris i bokser ali bitno je da smo se zabavili

Post dobio aplauz od Limmaa

Čestitke pobjednicima i kada će bit sljedeći slikomat da ja mogu nabavit kameru do tad jer mi ne radi mobitel .
Cestitke pobjednicima 8-)
Čestitke pobjednicima, mislim da nisi trebao dati šamar StreeeL-u.
Sigurno jedno od zanimljivijih takmičenja na site-u, ja nikako da se skontam pa da učestvujem, možda sledeći put se i pripremim, probajte ga najaviti u pp, možda bude veći odziv.
Čestitke svima (=
haha cestitke pobjednicima,ja bio previse ljen,jedino bio uslikao one kondome glupe kad ono lik postavio vec :/ tad sam odustao
Cestitke svim ucesnicima posebno pobjedniku ,drago mi je sto sam ucestvovao .Pohvale organizatoru koji je uredno vodio igru i nadam se da ce ovakvih zanimljivih igrica biti jos

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.