Evo onaj posto imaju dozvolu da komentarisu samo clanovi izabranog foruma a meni 'nadoslo da prokomentarisem' , sad citam sta pisu ... i kakve "gluposti" valjaju neznam kakva banda sta ba? Vamo se svaki clan neke bande krije nesmije da proviri ... nije ovo bosna jarane, 1 ubistvo i moli boga da ne dobijes dozivotnu , bloods'n'crips pogotovo oni , oni su jedni od najslabijih bandi jedino jedna banda sto vamo radi sta hoce je MS 13 , Portorikanci ! Policija vamo ako te safata a clan s neke bande boli njih 'uvo' jesil ti sta uradio il nisi ! samo nemojte mi sad rec sta ti znas ... Zivim u new York-u , bio sam od NY State do Floride , vidio sam sta i kako ko radi
sorry ako sam zasmetao , al morao sam da prokomentarisat !
sorry ako sam zasmetao , al morao sam da prokomentarisat !

, nije vamo sto ce oni tebe prebit , nego sto ce te puc po dzepu tolko da ces u dugovima bit do kraja zivota i neceti nikad vise naum past da uradis nesta sto ne valja , i kad ti love nestane , zatvor ti gine , a kad u zatvor odes neces izac dok ne platis lovom za to sto si uradio . ^^
Al' realno oni jesu najveci rivali, uzet cemo za primjer repera The Game-a, koji u skoro svakoj pjesmi uzdize Bloodse, cak je nedavno snimio album posvecen samo njima The R.E.D album
A sa druge strane uzet cemo za primjer Snoop Dogga, koji na svakom svom koncertu nosi plave one njegove haljine, pokazuje simbole Cripsa i on njih uzdize, al' opet ti reperi pokusavaju da naprave utjecaj na te bande da ne budu rivali al' ne ide