------------------ IC ------------------
Ime i Prezime: Chris Paul
Koliko godina imate: 25
Spol: Muško
Broj telefona: 45404
Adresa stanovanja: Beskućnik
Šta imate od škole: Policijsku Akademiju
Da li ste državljanin San Andreasa: Da
Da li ste ikada bili krivično gonjeni: Ne
Da li ste ikada prije bili zapošljeni, i gdje: Da, baš u policiji, i to 4-5 dana.
Zašto želite da postanete član LSPD-a: (minimalno 200 riječi)
Cijelog svog života gledam onu bagru na ulicama, mafiju, bande i ostale problematične ljude, gledam šta rade: pljačkaju, otimaju ljude, ubijaju se međusobno... Želim da budem dio sile koja će tome stati na kraj! Vrlo sam lojalan pa mislim da se mogu uklopiti u ovo društvo jer smatram da policija treba da bude najorganizovanija skupina ljudi. Elita. Oni trebaju da spašavaju ljude, preventiraju pljačke, hapse zločince, i želim da budem uz njih, da budem dio toga. Također, nikada nisam bio naklonjen toj negativnoj sili, mafiji i zločincima, ubicama i pljačkašima, štaviše, želim da baš NJIMA stanem u kraj. Da se borim na strani zakona i da sve te ilegalne stvari riješavamo brzo, kratko, i efikasno. Takva policija treba da bude, takvu policiju ja zamišljam, i u takvoj policiji želim da budem član. Vjerujem da mogu biti dobar policajac, i vjerujem da sam stvoren za policijsku uniformu, jer niti jedan drugi posao mi se ne sviđa, i niti jedan drugi posao nije za mene. Hoću i mogu izvršavati sve zadatke kao policajac, bilo to obično upozoravanje građana na pogrešno parkirana vozila, ili preventiranje pljačke i hapšenje kriminalaca, a ako dobijem priliku da isto to radim obećavam da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi. Toliko o mojem zahtjevu. Nadam se da ćete ga barem razmotriti i da ćete me, uz malo sreće, primiti u redove policije i ispuniti mi životnu želju
Unaprijed se zahvaljujem,
Chris.
------------------ OOC ------------------
Koliko godina imate: 16
In-game level: 3
Koliko dnevno vremena možete provesti na serveru: Dok je raspust, oko 4 sata, a kad škola počne oko 2-3.
Da li znate put oko LS-a: Naravno.
Zašto želite da postanete član LSPD-a: (minimalno 100 riječi)
Na našem malom, lijepom serveru postoji puno bandi koje se prvo ujedine pa pljačkaju zajedno, a onda počnu pljačkati sami sebe. Želim da to zaustavim, a jedini način da to uradim je da me primite u policiju. S druge strane, u pravom životu, i sami vidite koliko ova nova djeca teže ka kriminalu i "ilegali". Ja sam uvijek želio drugačije, u uvijek ću željeti da budem na strani zakona. Svi puše, piju, drogariju se, a čemu to? Ako sve to prebacimo u neko SAMP okruženje, logičan izbor za moju profesiju bi bila policija.... Dalje, da nastavimo, igrao sam SAMP vrlo dugo, i to onaj stunt/drift mod, pa sam stvarno naučio većinu puteva oko LS-a. Bio sam policajac na vašem serveru par dana, i taman kad sam se "uhodao", ovo se desilo. Ali nema veze. Ono što želim reći je da sam od Razora, Deepa, Muriza i ostale ekipe "učio" da budem policajac, i vjerujem da mogu da pridonesem boljem našem serveru i boljoj atmosferi u igri. Shodno tome, vrijedi napomenuti da pola članova na serveru uopšte ne zna da RP-a. Iako ja nisam iskusan u RP serveru (počeo sam prije desetak dana, taman kad je server otvoren), trudim se i učim, a rezultati su zapaženi.
Mogao bih još puno pisati, ali evo da skratim.... Vrlo mi je žao što se razbili sadašnju, ustvari BIVŠU, policiju jer smo imali odlične policajce i bilo je stvarno interesantno pričati s njima na TS-u (što sam imao priliku raditi sinoć) i inače igrati. Smatram da ste pogriješili što ste ovo uradili, ali šta je tu je. Idemo ka boljem.
Veliki pozdravi od Mirze