Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

website [RQ]

109 pregleda · 7 odgovora · otvorena 29.09.2011. u 20:55

Pozzz raja :DDD
Ovako trebam Web site za klan - portal i forum :D
znaci trenutno free host - 000webhost ili neki slican njemu :D
napravit nalog instalirat WebSpell i SMF (ako je uopse moguce da poratl bude Webspell a forum SMF) i uploadat Tamplate koji je takoder Free i samo uradit promjene - dodat logo klana ime klana i slogan klana i poslje staviti samo .tk domen ;)

Ja bi to i sam uradio ali bas i nejde pokusao sam sam ali neznam :D ili ako ima neki Tutorial na Hrvatskom kako Uploadat WebSpell i SMF i ostalo na 000webhost i kako dodati tamplate itd itd :DD

Bio bi jako zahvalan ekipi sa dobrom voljom ko bi mi to uradio ^^ za nagradu nemam nisat posebno tek 20 boba :SS tako da trenutno nagrade bas i nema :D Tako da je sve na vasoj volji vremenu i kreativnosti :DDD
bRUTAL je napisao/la:
Hvala za to :DDD

ako jos mozda znas:
Tut za WebSpell na hrvatskom,Bosanskom,Srpskom
i dali je ikako moguce ubaciti: portal - WebSpell, Forum - SMF
ako je kako Isto neki TUT domaci :DDDD

ali sve jedno tnx za ovo :DDD
cAedeZz je napisao/la:
Hvala za to DD

ako jos mozda znas:
Tut za WebSpell na hrvatskom,Bosanskom,Srpskom
i dali je ikako moguce ubaciti: portal - WebSpell, Forum - SMF
ako je kako Isto neki TUT domaci DDD

ali sve jedno tnx za ovo DD
Ovako , uzmes webspell cms skines ga ubacis na ftp pokrenes instalaciju preko /install/ , podesis podatke.

Skines SMF , napravis folder "forum" na ftpu , ubacis tu fajlove od smf i pregledaš tutorial koji je drug bRUTAL postavio
Hvala i tebi :D pokusat cu danas/sutra pa javim kako je proslo xD i ako jos mozete rec Kako Ubacit tamplate i to je to :D posto sam totalni n00b ;))) i ako znate nekog ko moze prepravit tamplate u PS-u ili negde drugde :DDDD
Svi prave nekakve portale/forume/hostinge, a neznju ni engleski kako treba da bi to i odrzavali ( u ovom slucaju instalirali)..

webspell install tutorial

YOUTUBE Webspell inatall (Hrvatski)

1337 SMF TUTova

SMF instalacija foruma

SMF + WebSpell

phpBB instalacija foruma

JOOMLA instalacija

Besplnata .tk dmmen

Za 20 boba filezillu nebi ni otvorio, a ne sta vise da radim :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.