Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Gamers.ba] WorkPlace Rezultati

980 pregleda · 37 odgovora · otvorena 07.08.2011. u 21:12

E pozdrav gameri : )
Tema 1
Tema 2
Znam da su rezultati trebali biti prije 3 sata : ) al' nisam mogao zbog obaveza, glasanje je završeno..Glasovi su prebrojani i pobjednici odlučeni : )

A to su:

Najbolji# 1 WorkPlace 10 , a njegov vlasnik je reoN1 i dobio je 300Bodova kao nagradu !

Najbolji# 2 WorkPlace 27 , a njegov vlasnik je miire i dobio je 200Bodova kao nagradu !

Najbolji# 3 WorkPlace 21, a njegov vlasnik je StreeeL i dobio je 100Bodova kao nagradu !
___________________________________________________________________________________________
Najuredni WorkPlace 4 , a njegov vlasnik je beq i dobio je 100Bodova kao nagradu !

Najneuredniji WorkPlace 20 , a njegov vlasnik je njanja i dobio je 75Bodova kao i nagradu !

Evo i pobjedničke slike : )
WorkPlace 10
WorkPlace 27
WorkPlace 21
WorkPlace 4
WorkPlace 20

Nagrade ce uručiti Nermin čim vidi temu : ) Hvala na učešću i očekujte od mene neko novo takmičenje ubrzo : )
SWRALE je napisao/la:
stela 100 % , znaci poredit se ne mogu miiretom wp i od ovog sto je prvi :/
Kakva štela ? idi pa broji glasove ako ti je dosadno: )
_MesY je napisao/la:
Kakva štela ? idi pa broji glasove ako ti je dosadno: )
pa mozda je taj momak govorio da za njega glasaju :S
smijesno da se moze poredit miiretov i ovim al eto
Ne kontam nikako kako ovakav wp može biti bolji od miretovog ovaj što je 1 je bezveze , gledaj u mireta gore plazma i ps3 , nemogu da vjerujem , ipak čestitke svima a pogotovo njanji HAHAHAHAHHHAHA 
hvala svima koji su glasali za mene, cestitke ostalim ucesnicima i pobjednicima;)

Post dobio aplauz od Limmaa

njanja najjači HAHAHAHAHAHAHAHAHA . Čestitke pobjednicima, i nemojte se svađat oko prvog mjesta, dali je zasluzio ili nije.. 
ma meni je realno WP 18 najbolji i nekako najuredniji :S cak kako mi se svidja stavio bi ga i ko WP, al et... ovi gamerasi nemaju ukusa 
Cestitam pobjednicima zasluzeno stv :DD
Čestitke najboljima 
njanja brate zaboravio si jos opanke :$
hahhahahaha legenda ♥
iskreno meni se vise svidja od miire-ta work place ali eto svaka cast imenjace 
Čestitke al' po mom mišljenju nije zaslužio pobjedu.:-X

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.