Diskusija
Zaključana
Gamers.ba nove teme za Chrome
506 pregleda · 19 odgovora · otvorena 11.08.2011. u 00:17
Super su,evo baš sam skinuo black theme
Plavi mi se svidja !!! Sretno u daljnem radu
E kumeee ova black
nju sam skinuo dobra .. =)
nju sam skinuo dobra .. =)
plavi je bolji od ovog crnog, al svaka cast na trudu
Stvarno prejako,ne zna se koja je bolja samo tako nastavi
Probacu ovaj plavi, vise mi se svidja 
btw: Facebook 0 - 1 Anonymous !

Frisk je napisao/la:
Probacu ovaj plavi, vise mi se svidja 
btw: Facebook 0 - 1 Anonymous !

Post dobio šamar od Limmaa
aMeR_1 je napisao/la:
Sto to o.O
aMeR_1 je napisao/la:
Sto to o.O
@ tema
Jake, sviđa mi se

@Frisk
Remember, remember fifth of november!
Plava mi se svidja, dok za drugu(crnu) to ne mogu reci.
Inace mrzim takvu kombinaciju boje, crna-narandzasta, ali plava je PERFEKT !
Inace mrzim takvu kombinaciju boje, crna-narandzasta, ali plava je PERFEKT !
Odlično odrađeno samo nastavi
blago receno
,
@tema Ibro ohladi malo
nasao si negdje tut i naucio i sad svaki dan po 5 tema
neka toga al nije ti ova crna nesto bgm. 20 logoa naredao samo i paste g.ba logo na necij wall. al dobro je za pocetak sa ovim skinovima
, @tema Ibro ohladi malo
nasao si negdje tut i naucio i sad svaki dan po 5 tema
neka toga al nije ti ova crna nesto bgm. 20 logoa naredao samo i paste g.ba logo na necij wall. al dobro je za pocetak sa ovim skinovima
Frisk je napisao/la:
Zato što već počinje, dok smo gledali utakmicu FB bio down
Offtopic:
Jedva cekam...... kad bude pisalo...
Facebook is down...
Momak se potrudio pa vam je nesto svoje i prezentovao tj. podijelio.
Zasto morate na svakoj temi neciji rad osporavati, zasto jednostavno ako ste toliko pametni vi istu stvar ne uradite i prezentujete svima nama da vidimo kako ce to izgledati.
Zasto ne napisete sta vam se ne svidja na njegovim radovima, neki prijedlog sta bi trebao popraviti,pa makar to bio i onaj neki sitni detalj koji ste primjetili, nego ste samo fiktivno djelicem oka pogledali i donijeli presudu valja, ne valja.
Zasto morate na svakoj temi neciji rad osporavati, zasto jednostavno ako ste toliko pametni vi istu stvar ne uradite i prezentujete svima nama da vidimo kako ce to izgledati.
Zasto ne napisete sta vam se ne svidja na njegovim radovima, neki prijedlog sta bi trebao popraviti,pa makar to bio i onaj neki sitni detalj koji ste primjetili, nego ste samo fiktivno djelicem oka pogledali i donijeli presudu valja, ne valja.
deklok je napisao/la:
Teme pre jake svidja mi se ova crna...
Offtopic:
Facebook is down...
Offtopic:
Facebook is down...
, kod mene bilo sve normalno to kod njeg nije bilo konekcije pa nesto prica
Lima je napisao/la:
Momak se potrudio pa vam je nesto svoje i prezentovao tj. podijelio.
Ja sam reko momku samo naprijed i nema stajanja , bit ce jos mnogo boljih tema ...........

Samo tako nastavi .
Obje su dobre ali crna mi je bolja jer inace volim kad se pomijesaju svijetlije i tamnije boje.
U ovom slucaju naradnjasta i crna
Bilo bi fino kad bi crnu jos malo mogao doraditi , kad bi ovako , recimo u cosku dodao kao malo vatre od ovog meteora sto je na sredini
A plava je fina , al nevolim tamno plavu sa svijetlo plavom , nesto mi neide , a i prejednostavna je
Svaka cast !
U ovom slucaju naradnjasta i crna

Bilo bi fino kad bi crnu jos malo mogao doraditi , kad bi ovako , recimo u cosku dodao kao malo vatre od ovog meteora sto je na sredini

A plava je fina , al nevolim tamno plavu sa svijetlo plavom , nesto mi neide , a i prejednostavna je

Svaka cast !
Post dobio aplauz od Limmaa
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.