Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 20 bodova

Chrome DL speed

220 pregleda · 6 odgovora · otvorena 02.11.2011. u 20:18

Kao sto mozete vidjeti na slici max brzina u chromeu mi je nekih 50kb, dok u torrentu skida normalno.

Nisam pokusavao u mozilli jer ne zelim korisiti mozillu pored chroma. 

Eto 'ko pomogne dobiva bobe. 

Za sve fileove odakle god skidam je max ~50 kb 

Lockat cu temu, sutra cu sve to probat pa cu dat bobe, nemam sad vremena. 
Vjerovatno ti taj server odakle skidaš neda više od 50kb. Probaj nešto drugo download pa javi. (Se nekog drugog servera)

Post dobio aplauz od nermin

Pa brate, zavisi odakle skidas.

DL speed ti je brickan na serverima poput mediafire-a, megauploada i ostalih.

Post dobio aplauz od nermin

Jel' se mogu fileovi sa drugih stranica skidat sa tim? Jer meni je na svakom siteu ili bilo cemu u chromeu 50 max. 
iMZ je napisao/la:
Jel' se mogu fileovi sa drugih stranica skidat sa tim? Jer meni je na svakom siteu ili bilo cemu u chromeu 50 max. 
Skini ba internet download manager, lično ga koristim i ne može biti bolje, znaći izvlaći maximum od tvoje brzine.
iMZ je napisao/la:
Da,možeš skidati sa svake stranice,kao što predhodni post reče ovo je neka vrsta download managera,uvijek će max speed vući
iMZ je napisao/la:
Skini kao što Nermin kaže Internet Download Manager (IDM) koji će izvući maximalno , plus radi jako dobro sa browserima i skidat će umjesto njih onoliko koliko server i konekcija dopuštaju.
http://pokit.org/get/?a5d33959232807a717416aa215e464a7.jpg

Što se tiče čisto teme, mnogo ljudi se žalilo na Chrome brzinu downloada, probaj skinuti TuneUp i uradi incrase performance tako da u "profil" uneseš svoju konekciju i ograničenja , kasnije će TuneUp modifikovati browser settings i biće sve redu, iskreno meni je pomoglo što se tiče Opere, jer i ona je bila ograničena kao tvoj Chrome na nekih 70 kb , ne znam zašto.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.