Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Sprej mi se izbrise.

262 pregleda · 15 odgovora · otvorena 02.08.2011. u 22:47

Kad ga napravis idi desni klik properties i read only..

i btw. koliko ja znam na nekim serverima nece sprejevi nego samo oni default.

Post dobio aplauz od nermin

I meni se to isto desavalo... Kada zamijeniš tempdecal file, uđeš u cs, NE ULAZI U OPTIONS, jer kad uđeš u options automatski se vrati onaj default sprej. (:

EDIT: Probaj kao što ovaj iznad kaže, stavi u Read Only. 
pokusaj naci Steelseries GUI, samo replace-as sa standardnim cstrike i spray ce ti biti takav, ja sam to uradio
znal neko gdje mogu nać onaj B spray, na gamebanana nema :S
nek me citira neko ko zna 
Ne ulazi u Options, sve što budeš htio mijenjati, mijenjaj preko konzole jer čim u Options klikneš OK, vrati se onaj sprej
dea je napisao/la:
Ne ulazi u Options, sve što budeš htio mijenjati, mijenjaj preko konzole jer čim u Options klikneš OK, vrati se onaj sprej
oke hvala ti :)
taj sto je tempdecal.wad odnosno sto si skinuo, promjeni ime pldecal.wad, zatim copy->paste u cstrike zamjeni kad te pita dal zelis.To je to 100% radi  Da na serverima nekim ne moze, to je do njih
Samo stavi read only, ovaj gore ti je napisao, nece ti se brisat 100 %...jer kad ti nije read only onda kad se promjeni mapa vrati se onaj sprey 
nameek je napisao/la:
znal neko gdje mogu nać onaj B spray, na gamebanana nema :S
nek me citira neko ko zna 
evo upload sam ti. 
spray B
K1NAAA je napisao/la:
evo upload sam ti. 
spray B
Dajte aplauz momku , molim vas ♥ !
Ako već imaš želju da ti ostane Spray kad sve nariktaš Ime ofo ono.Idi LOCK na Options na glavnom meniju poslije tog lock idi stavi PW i to je to.Ostaće ti spray 
nameek je napisao/la:
ne brate, okrenuto B bude , našao sam to -.-'
ne znam, meni na steamu je normalno :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.