Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

r

140 pregleda · 6 odgovora · otvorena 05.08.2011. u 11:20

Znaci ovako stvari stoje...

Imam instaliran i steam CS i ovaj KGB V42 CS. Oba steam ida su mi zauzeta. Sada me znanima, da li mogu da skinem neki drugi kanter ( ne ovaj KGB-ov ), pa da instaliram njihov patch, ocu li imati isti steam id kao i kod ovog vec instaliranog.

Ako cu imati, ako moze neko da mi da link na PM od nekog CSa da to downlaodam
Opet ces imati isti ID na KGB CS-u jer patch je taj koji ti stvara ID, jedino kada mozes promjeniti ID je obaranje sistema i ponovo dizanje.
pokusavao sam ja to prije al nista jedino reinstal
Lima je napisao/la:
Opet ces imati isti ID na KGB CS-u jer patch je taj koji ti stvara ID, jedino kada mozes promjeniti ID je obaranje sistema i ponovo dizanje.
Skoro sam digao sistem, i ponovno instalirao taj KGBov CS i isti steam id mi je kao i prije dizanja sistema. Mislim da to nema veze sto se tice instalacije ( posto je imam na usb-u).

Tako da to ne radi
qround je napisao/la:
Skoro sam digao sistem, i ponovno instalirao taj KGBov CS i isti steam id mi je kao i prije dizanja sistema. Mislim da to nema veze sto se tice instalacije ( posto je imam na usb-u).

Tako da to ne radi
Ja mislim da je Lima upravu, jer morao ti se promjeniti STEAM id nakon obaranja sistema
qround je napisao/la:

Tako da to ne radi
Vidis kada ponovo dignes sistem moras fresh instalaciju da skines a ne tu sa usb-a, ja sam obarao sistem jer mi nesto nije frceralo kako treba.
Tada sam igrao na onom gather.rs i instalirao sam ponovo KGB CS i kada sam pokusao da udjem na match, pisalo mi pogresan steam id, i ja odem da provjerim i vidio da se razlikuje od postojeceg koji mi je vec na profilu na stranici.

Tako da ako ti se igra ili sta vec, jedini nacin ti je obaranje sistema C: particije i fresh download+instalacije istoimene aplikacije (cs-a)
Lima je napisao/la:
Vidis kada ponovo dignes sistem moras fresh instalaciju da skines a ne tu sa usb-a, ja sam obarao sistem jer mi nesto nije frceralo kako treba.
Tada sam igrao na onom gather.rs i instalirao sam ponovo KGB CS i kada sam pokusao da udjem na match, pisalo mi pogresan steam id, i ja odem da provjerim i vidio da se razlikuje od postojeceg koji mi je vec na profilu na stranici.

Tako da ako ti se igra ili sta vec, jedini nacin ti je obaranje sistema C: particije i fresh download+instalacije istoimene aplikacije (cs-a)
Shvatio sam sad

Hvala ti, kao i ostalim

Lock.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.