Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

red skin & noviteti :)

1.469 pregleda · 79 odgovora · otvorena 01.08.2011. u 09:20

Dobro jutro, evo dosao je red skin koji kosta svega 60 bodova a meni se iskreno svidja vise i od crnog i plavog, moje licno misljenje da je nekako pogodan za oko evo screenshots

Takodje i na profilu mozete videti koliko puta ste dobili samar i aplauz odmah ispod napisanih postova

Zanima vas ko je dobio najvise aplauza? Ko je sebi stelio bodove preko aplauza? Tu je i top10 aplauza pa procenite sami 

top10

Zbog problema u navigaciji sa kupoprodajom preimenovali smo KUPOPRODAJA u PIK.ba, i pomoc na footeru stranice sada radi.

Takodje je napravljen sistem "razlog ?" tako da uz svaki samar cete dobiti razlog istog, naravno bez ovog dddddd kreten (to je pametni nermin koristio da testira samar funkciju na meni -.- )

Uskoro isti sistem za brisanje tema i opomene 

A sad me zanimaju vasi komentari 
Odlicno je to sve i jeftin je skin samo 60bodova,na profilu APLAUZ i SAMAR da gledamo kad smo dobili ili neko drugi sve je odlicno. Samo imam prijedlog da napravite da vidimo sve teme kao npr sad samare.Glupo je to samo 10 tema unazad zanima me sta sam pisao sigurno i ostalih. Hvala . Popravlja se gemjers 
Fino fino nek se radi 
Samo mi nekako na ovom crvenom skinu ovaj logo G.ba, ono pisano slovo G nekako bode u oci . Ljepsi je onaj standardni )
Meni je prejak, jos sam ga kupio bio dok je bio u test fazi, nas'o se u shopu 
Koristim default skin već godinu dana, a ne namjeravam ga ni mjenjati. Najbolji, najjednostavniji. 

Ni ovaj nije loš, da se razumijemo, ali znaš kako je kad ti se oči naviknu na jednu boju... 
Dok se skupi kupice se valjda :D

Izgleda lijepo.
torQ7u 264 aplauza. Lik je na 80% svojih aplauza dav'o aplauz u onom fanArtu.A nije ni tajna da je znao trazit stare teme ,napisat post pa dat aplauz 
Sve odlično.. samo radite.

Napokon neko umjesto "kupoprodaja" stavio "pik", bravo bravo
Lijepo napraduje g.ba od kako je vlex preuzeo gamers u svoje ruke. Svidja mi se ovo za aplauze i samare. Skinovi mi se svidjaju, ali nema se bodova da se kupuje. Lijepo bi bilo da se koji skin ubaci u premium, ono kad se premium kupi da imas skin. Ovo za razlog bas drama 

Ocekujemo li kakav pink skin ? 
torq7u brat 
Fino radite, drago mi je ovo vidjeti. Samo nastavite!

Post dobio aplauz od vLexinho

Pozitivno sam se iznenadio, kad sam jutros vidio Aplauze/Šamare, skin mi se sviđa, valja skupit bodova pa kupit. Samo neka se nešto dešava, ide na bolje.
Sad ga kupio :) Jednostavno prejak ♥ ^^ Bravo majstore!
Lijep skin, dobar taj novitet s pregledavanjem aplauza i šamara, nastavite ovako. 
Dobro je zasad .

Samo vlex molim te napravi da mozemo vidjet sve teme koje smo digli,znaš da svi to traze 
Skin strašan, noviteti strašni. Svaka čast administraciji.
Koristim ovaj Red skin, najbolji 

skin mi se đasvi kupio sam ga odma  eto prvi bug za rijesiti 
rat je napisao/la:

skin mi se đasvi kupio sam ga odma  eto prvi bug za rijesiti 
To je tebi do rezolucije 100%

Ovaj novi skin je prejak, od sada njega koristim što se tiče šamara i aplauza iznenadio sam se kada sam vidio koliko sam puta ošamaren 
Skin je fin za oko definitivno je bolji od svog predhodnika crnog 
Ovo sto se tice aplazua i samara je dobra stvar koju ste uveli 
miire je napisao/la:
To je tebi do rezolucije 100%

ovo tvori ovu temu http://gamers.ba/forum/27/81281/2/-pic-by-meee/#tema-post-962348 pa vidi jel i tebi isto kao meni, meni je svaka normalna tema a kad otvorim ovu valjda je do slika posto je pci tema nez... otvori ti i slikaj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.