Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]by meee

430 pregleda · 26 odgovora · otvorena 09.10.2009. u 16:48

pozz...ev jedan pic nabrzaka da stavim,neki novi radovi...da pocnem
• 1.nba wallpaper(moj najdrazi igrac tMac)

• 2. jedan MYM wallpaper(1600x1200...nije los za deska )

• 3. jedan sig...messi,barca,ovo ono(molio bih v3tr0x-a pa sve ostale za poseban komentar na ovo,jer jos ucim o ovim sigovima )

• 4. i na kraju,jos jedan wall:

et...nakon gledanja,molim komentarisite

(c) eldin94.deviantart.com

Nije mi jasno sta zelite postic sa time sto postavljate vakve teme ( pokazujete svoje PS radove ) kad bi svako dizao takve teme gdje bi bio kraj.. Radi sam za sebe .. Bez zamjerke to je moje misljenje .. Radovo nisu losi samo se previse raja lozi na mYm .. Poz
EDIT: jos nesto ove teme su samo za dobijanje postova
+1 

----------------------------------------
edit by smokan:

Ovo nije samo gamerski site, i ako mu je ime gamers.ba, ovo su sasvim normalne teme, neznam sto ti nije jasno, momci postavljaju da se ocjene im radovi, traze kritike, nekom se svidi pa ga i stavi na desktop .... itd.
To ko ti je reklo da ne bi bilo kraja da je ovakvih tema, slago ti je, ko to dize ove teme svaki dan/dva bogati, nemogu se radovi fini uradit za 5 minuta.....
u pravilima smo mi fa modovi fino definisali dizanje ovakvih tema pa nisu potrebni ovakvi postovi....

a za edit, koje to teme nisu dobre za dobijanje postova, nemoze svako ocjenit ono morbidno rad, takvi postovi dobijaju samar, cak i teme u zanimljivim, teme koje nisu spamerske, (sa nekom normalnom temom) su pune spama, prema tome ovo je sasvim normalana tema.......

EDIT: ubuduce ako ti se ne svidaju teme ovog tipa, zaobidi, ne mora se svugdje postat =)
kako bi definisao svoj odgovor ?

Post dobio šamar od smokan

1. previse napucana, previse nekih layera po njoj, nesvida mi se =)
2. fin wall mym-a, sta ovo svaki 2 rad vezano za mym, pa i avatar ti mym =)
3. sig je los + prevelike su i dimenzije
4. fin wall, ovo ti je 2 sa ovim stockom ? sta mi krades fazon sa kockicama :(:( trebo si ujepsat ove krgice oko njega, dodat im koji fin efekat + malo i prilagodit stock pozadini
smoki je napisao/la:
1. previse napucana, previse nekih layera po njoj, nesvida mi se =)
2. fin wall mym-a, sta ovo svaki 2 rad vezano za mym, pa i avatar ti mym =)
3. sig je los + prevelike su i dimenzije
4. fin wall, ovo ti je 2 sa ovim stockom ? sta mi krades fazon sa kockicama :( trebo si ujepsat ove krgice oko njega, dodat im koji fin efekat + malo i prilagodit stock pozadini
kockice sam ukro od v3tr0xa x)...ty8)
Prije nego sto kzaes ohladi sa mym-om,pokusaj napraviti mym logo pa onda sta reci....

Meni se licno svi radovi svidjaju.
1.rad = 8
2.rad = 9
3.rad = 8
4.rad = 9

Ovo je moje misljenje i mislim da maximalno realno 
j*bo vam photoshop..... oshamariste lika bezze, kad god vidim tema bude j*beni PIC

Post dobio šamar od smokan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.