Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

HoN free to play

381 pregled · 20 odgovora · otvorena 29.07.2011. u 15:54

Znači HoN je postao free to play Ja inače igram LoL i na njegovim forumima sam čuo za ovo pa sam napravio account.
Ja vjerovatno neću igrati jer mi je LoL bolji a i zabacim Bloodline Championsa ali neke od vas bi ovo moglo zanimati
LoL je daleko najbolji MMORPG ako se bira između HoNa, dote i LoLa...

u honu kad su svi na jednom mjestu i udaraju se ne zna se ko pije, a ko plaća a i treba ti bad-ass računar+konekcija da to fino igraš..

lol all the way!
Cloud je napisao/la:

u honu kad su svi na jednom mjestu i udaraju se ne zna se ko pije, a ko plaća :r a i treba ti bad-ass računar+konekcija da to fino igraš..

lol all the way! :)
Recimo ja HoN mogu pošteno igrati sa svojim beast kompom i logosoft omega konekcijom. Ali to je "sranje" od igre, postalo je f2p zato što raja jednostavno ne kupuje i igra lol koji je već f2p

LoL ftw, dota je stara ljubav, dok nije došao LoL ^^
Cloud je napisao/la:

u honu kad su svi na jednom mjestu i udaraju se ne zna se ko pije, a ko plaća a i treba ti bad-ass računar+konekcija da to fino igraš..

lol all the way!
LoL je samo kopija Dote i ja bih igrao Dotu i danas da nekako može Blizzard uvesti neki rank sistem i reconnect sistem, a ne onako da igramo. Zato će Valve sada sve uništiti sa Dotom 2 samo da i ona bude F2P
420risk je napisao/la:
LoL je samo kopija Dote i ja bih igrao Dotu i danas da nekako može Blizzard uvesti neki rank sistem i reconnect sistem, a ne onako da igramo. Zato će Valve sada sve uništiti sa Dotom 2 samo da i ona bude F2P
Pa ima dosta klijenata sa reconnect toolom i rankom (nepotrebnim).

DotA2 naravno da neće biti f2p, niti treba da bude.
420risk je napisao/la:
"dotališs" i darer imaju recconect sistem i neki rank tamo pa igraj do mile volje
dosta lejmera igra LoL. previše faceroll championa.

Post dobio šamar od VioleN

Cloud je napisao/la:

u honu kad su svi na jednom mjestu i udaraju se ne zna se ko pije, a ko plaća :r a i treba ti bad-ass računar+konekcija da to fino igraš..

lol all the way! :)
LOL ti nije MMORPG hehe
GuLLe je napisao/la:
LOL ti nije MMORPG hehe
Da, moja greška

To je hibrid nekog RTSa i RPGa.. valjda me ono "MMO" (massive multiplayer online) navuklo da napišem mmorpg
HoN je bog u grafici , znaci nema ni jedne igre da joj moze parirati u grafici.Ovo me iznenadilo za HoN , pocecu ga opet igrati.Stavili su f2p zato sto nema raje.I najbolja stvar sto se tice hona je ta da nema puno faktarda kao sto ima u lolu(feedera i toga).
E ovi što igraju LoL-a, nek me dodaju ? bannedotf ili mushroomd ne znam tačno koje o.O

Cloud je napisao/la:

lol all the way!
Ja ne znam kakva je poenta da ti i još 5 likova govore da je LoL bolji kao da sam ja napisao " HoN je free ajmo svi na HoN".
Ja sam sam istaknuo da je LoL bolji i da ga igram;vjerovatno više nego većina vas
MaxYz je napisao/la:
Ja ne znam kakva je poenta da ti i još 5 likova govore da je LoL bolji kao da sam ja napisao " HoN je free ajmo svi na HoN".
Ja sam sam istaknuo da je LoL bolji i da ga igram;vjerovatno više nego većina vas
Mislim da nisi shvatio suštinu posta. Iako sam pričao o lolu, ustvari sam htio natuknuti ideju da se ne isplati igrati HoN, te da svojom (ne)kvalitetom spomenuta igra jednostavno ne može parirati lolu. A zato što se tema odvukla u ovom (neželjenom) smjeru, nije moja greška...

Evo da bude jasnije: nikada nisam volio high-end igre. Niti ću ikada voliti. Zato se postavlja pitanje: HoN sa svojom grafikom protiv LoL-ovog gameplaya? Nema dvojbe. "lol all the way!". Zato ne vjerujem da ću ikada zaigrati HoN, pa da mi i plate.

To je moje mišljenje koje je iznad već napisano... iako spontano, ali eto. Nisam se nadao da nećete shvatiti.

Clear? Good

bok bok
Kakav crni HoN, bezveze pogotovo sa zahtjevima. LoL mi se puno više sviđa !
LoL ftw

Igrao sam dosta DotA like games, i jedino sam za LoLom ostao dugo. HoN sam igrao još dok je bio u dubokoj beta fazi i nje mi se svidio. Sada ima ova neka nova "Realm of the Titans" tako neš', i nju sam skin'o, sucksa. Ono što je LoL sačuvalo na tržištu i diglo ih iznad konkurencije je, pored F2P, jednostavnost : gameplay i zabava iznad grafike. Pogodili su gdje trebaju

I dalje ostajem uz LoL mada ću vjerovatno skinuti HoN da probam malo
Cloud je napisao/la:
Mislim da nisi shvatio suštinu posta. Iako sam pričao o lolu, ustvari sam htio natuknuti ideju da se ne isplati igrati HoN, te da svojom (ne)kvalitetom spomenuta igra jednostavno ne može parirati lolu. A zato što se tema odvukla u ovom (neželjenom) smjeru, nije moja greška...

Evo da bude jasnije: nikada nisam volio high-end igre. Niti ću ikada voliti. Zato se postavlja pitanje: HoN sa svojom grafikom protiv LoL-ovog gameplaya? Nema dvojbe. "lol all the way!". Zato ne vjerujem da ću ikada zaigrati HoN, pa da mi i plate.

To je moje mišljenje koje je iznad već napisano... iako spontano, ali eto. Nisam se nadao da nećete shvatiti.

Clear? Good

bok bok
Pa i hon ti ima bolji gameplay al' niko to ne uvidi jer svi imaju slab pc lol Ja sam poceo igrat lola zato sto se hon poceo placati.
Odigraj 2-3 partije HoNa sa dobrog pca pa ces vidjeti razliku.LoL nije izbalansiran toliko jer trynda npr. sad sa par itema osvoji game.Moraju jos dosta nerfova napraviti ali oni to ne uvide.
LoL ne moze nikad biti bolji od HoNa, a da ne govorim o Doti.

Ako neko bude blizu za koji game ed mi ez baddi : emcho

c-ya :*
Haj to sve dobro, al ja ne kontam sto oni nerfaju Vlada svaki novi patch, a Trynda i dalje ima toliko toga sto se treba ispraviti, kao i mnogi drugi championi. Vlad bio bog igrice, sad obicna kita

Cloud je napisao/la:

Clear? Good

bok bok
Ma shvatio sam šta si htio reći ali iznerviralo me što je 15 ljudi nakon tebe ostavilo poste tiša "LoL ftw,HoN sucks". Možda i je tako, ali ako sam otvorio temu da je HoN free to play ne znam što se ljudi javljaju s takvim tipom posta ( LoL ftw,HoN sucks).
Nothing personal Ako hoćeš ostavi svoj nick da se zajebajemo nekada ; pitao bi te u GB ali sam ti na bloku ( i ti si meni bio ali eto sad ću te sklonit)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.